Üzleti Ügyviteli Alapdiploma in Emmen Hollandiában

A Legjobb BBA-k in Emmen Hollandiában 2018

Mester

Azok a diákok kaphatnak Üzleti Ügyviteli Alapdiplomát (BBA), akik elvégezték az ehhez szükséges szükséges üzleti és kereskedelmi kurzusokat. Ez a típusú diploma általában egy négy éves nappali képzés során szerezhető meg.

Hollandia egy alkotó ország a Holland Királyság, amely tizenkét tartomány Észak-Nyugat-Európa és a három sziget a Karib-térségben. Angolul beszélő diákok nem lesz probléma megtalálni megfelelő tanfolyamokat. A nemzetközi diákok vonatkozó egyetemek Hollandiában számos ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

Azok számára, akik érdeklődnek a tanuló egy jól megtervezett város egy jó társadalmi légkör Emmen a megfelelő hely. Azt neves egyetemek és a különböző oktatási intézmények. Néhány felső egyetem Emmen van Stenden University of Applied Sciences és a University of Twente.

Üzleti Ügyviteli Alapképzések Megtekintése in Emmen Hollandiában 2018

Mutass többet

Agglegény Marketing

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campus Nappali 4 év September 2018 Hollandia Emmen

Ön vállalkozó, van egy jó üzleti érzéke és te kíváncsi, mi készteti az embereket? Ha szeretnél tekinti a digitális trendek, mint nagy lehetőséget? Van kombinálni egy trükk a nyelv és a kommunikáció analitikus elme és a szeretet a számok? Ha igen, győződjön meg róla, hogy beiratkozik az angol tanított Marketing pálya és fejleszteni a tehetségeket a teljes! [+]

Ön vállalkozó, van egy jó üzleti érzéke és te kíváncsi, mi készteti az embereket? Ha szeretnél tekinti a digitális trendek, mint nagy lehetőséget? Van kombinálni egy trükk a nyelv és a kommunikáció analitikus elme és a szeretet a számok? Ha igen, győződjön meg róla, hogy beiratkozik a mi Angol tanított Marketing tanfolyam és fejleszteni a tehetségeket a teljes!

Tudjon meg mindent a legújabb trendek és fejlesztések (beleértve a digitális trendek) marketing Fedezze fel a bonyolult fogyasztói magatartás és hogyan kell alkalmazkodni a stratégiák, szükség Megtanulnak dolgozni kampány és a projektek csapatok, mint a szakmai marketingesek Alkalmazza a megtalált tudás kezelésére érdekes valós ügyek és projektek Lehetőség teljes része a programnak külföldön. Karrier ... [-]