Üzleti Ügyviteli Alapdiploma kumasi Ghánában

A Legjobb Graduális Tanulmányok kumasi Ghánában 2018

Mester

Az Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) egy nappali formában mintegy négy év alatt elvégezhető egyetemi képzés. A képzésen választható szakok a kereskedelem és az üzlet területéhez kapcsolódnak.

Ghána ad egy nagy egyetemi oktatásban, különösen a fokozott tanár-diák viszony. A ghánai oktatási rendszer az elmúlt években felkeltette a nemzetközi közönség a diákok. Ghána 20 egyetem és egyetem Accra, mint a felső egyetem az ország egész területén.

Kumasi fontos város a déli Ghána régióban az ipari és kereskedelmi központ. Híres számos faj a virágok már becenevén "a kertváros." Ennek két fő a felsőoktatási intézményeket.

Üzleti Ügyviteli Alapképzések (BBA-k) Megtekintése kumasi Ghánában 2018

Mutass többet

BBA Pénzügyi és Számviteli

Christian Service University College
Campus Nappali September 2018 Ghána Kumasi

Ön ambiciózus diák? És keres egy egyedülálló lehetőség, hogy elérje egy speciális képesítést BBA Pénzügyi és számviteli? Tudja meg, hogy ez a program megfeleljen a törekvései a sikeres jövő. [+]

CSUC kiváló minőségű négyéves egyetemi programok a különböző területeken. Ezek az egyedülálló angol tanított programok biztosítják kiemelkedő tudományos alapot. Ezekben a programokban akkor együtt fog működni az osztálytársak a világ minden tájáról, kap utasítást kiváló kutatók és oktatók, valamint fejleszteni a képességét tudományos és hatásos kutatás.

Ön ambiciózus diák? És keres egy egyedülálló lehetőség, hogy elérje egy speciális képesítést BBA Pénzügyi és számviteli? Tudja meg, hogy ez a program megfeleljen a törekvései a sikeres jövő.

Díjak a nemzetközi hallgatók számára 2017/2018 Akadémiai év

Programok Tandíj (USD $) Egyéb díj (USD $) SRC Díjak (USD $) Összesen (USD $) BBA Számviteli és Pénzügyi (Freshmen) 1,025.00 225.00 12.50 1,262.50 BBA Számviteli és Pénzügyi (folytatása hallgatók) 1,024.00 12.50 1,036.50 Egyéb díjak (csak Freshmen Only) USD ($) Diákigazolvány 3.00 Egyetemi rongy 19.00 Az eredmények ellenőrzése 9.00 Orvosi vizsgálat 14.00 Tartózkodási engedély 180.00 225.00 Fizetési útmutató: a) A díjak legalább 50% -át a regisztráláskor vagy a regisztráció előtt befizetni b) Fizetni kell a Christian Service University College számlájára a Société Generale Bank Ghánában c) Küldjön egy beolvasott másolatot a Bank Advice-ről a finance@csuc.edu.gh címre [-]