BBA Képzés az Amerikai Egyesült Nice Franciaországban

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések (BBA-k) az Amerikai Egyesült Nice Franciaországban 2018

Mester

A BBA vagy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi elismerés, amelyet azoknak a diákoknak adnak, akik sikeresen elvégeztek egy kb. négy éves, nappali üzleti vagy kereskedelmi képzést. A BBA-k köztudottan javítják a pályakezdők karrierlehetőségeit.

Franciaország jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. A legtöbb tanfolyam egyetemeken kínálnak a francia nyelvet. Franciaországban 60 állami és 100 magán egyetemek.

Az 5. legnépesebb városa Franciaországban, Nice ad otthont több mint 300, 000 lakos. Ez egy kiváló turisztikai célpont Franciaországban, mert a szépség és az éghajlat. A város számos oktatási intézményekben a.

BBA Diplomák Megtekintése az Amerikai Egyesült Nice Franciaországban 2018

Mutass többet

Bachelor Of Business Administration (Párizs és Szép)

IPAG Business School
Campus Nappali 3 év September 2018 Franciaország Paris Nice + 1 további

Elrendezve, mint egy közös program a Ipag Business School és a Nottingham Business School vagy a University of South Wales, ez a 3 éves üzleti diplomát célja, hogy fejlessze a diákok tudását és kompetencia terén a nemzetközi üzleti és menedzsment. [+]

Célkitűzései a Bachelor of Business Administration program:

Elrendezve, mint egy közös program a Ipag Business School és a Nottingham Business School vagy a University of South Wales, ez a 3 éves üzleti diplomát célja, hogy fejlessze a diákok tudását és kompetencia terén a nemzetközi üzleti és menedzsment. A vállalatok építenek a globális jelenlét egy olyan környezetben, növekvő gazdasági egymásrautaltság a nemzetek között, amely táplálja a kereslet a nemzetközi gazdálkodási know-how és a diplomások nemzetközi üzleti ismeretek, akik képesek hatékonyan működik a határokon túl.

Tanítási módok

Tanfolyamok szállítják kombinációja révén előadások és kis bemutató csoportok, ahol a tanár-diák kölcsönhatás javasolt. A legtöbb modul tartalmaz csoportos projekteket, ahol a diákok képesek megszerezni első kézből munkatapasztalat multikulturális csapat. Bemutatók és jelentések részét képezik a folyamatos értékelés értékelési folyamat, és a záróvizsga minden modul ült a végén a félév. Diák tanul Párizsban és Nizzában ki kell töltenie a kötelező 4 hónapos szakmai és jelentést a második félévben a 3. év, hogy a teljes program. Ott van még a lehetőség, a University of South Wales vállalni egy szakmai helyett egy tanulmányi félév.... [-]