Filter
Üzleti Adminisztráció
Franciaország Metz A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Metz Franciaországban 2019

A BBA, más néven Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi teljesítmény, amely jelzi a hallgató üzleti és kereskedelmi területen szerzett szakértelmét. A legtöbb BBA képzés három-négy éves.

Franciaország jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. A legtöbb tanfolyam egyetemeken kínálnak a francia nyelvet. Franciaországban 60 állami és 100 magán egyetemek.

Metz város nyugszik a Lagnuedoc-Roussillon régió a Dél-Franciaországban. Ez a tőke a régió és az otthoni 200.000 lakossal. Mertz van 3 fő egyetemeken.

BBA Képzések Megtekintése az Amerikai Egyesült Metz Franciaországban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Franciaország
Metz
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
ICN Business School

Az ICN Bachelor SUP'EST fokozat olyan program, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy: a vállalatok menedzsmentjének alapjait (közgazdaságtan, jog, számításte ... [+]

Csatlakozzon az ICN Bachelor SUP'EST programhoz, Nancy-Metz (Franciaország) vagy Nürnbergben (Németország)!

Az ICN Bachelor SUP'EST fokozat olyan program, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy: a vállalatok menedzsmentjének alapjait (közgazdaságtan, jog, számítástechnika, számvitel, menedzsment stb.), Fő értékesítési eszközöket, kommunikációt és marketinget, kultúra.

Megszerzett oklevél: ICN Bachelor SUP'EST fokozat - A francia kormány által jóváhagyott fokozat.

Felsőoktatási Minisztérium jóváhagyási vizsga: A felsőoktatási és kutatási minisztérium felhatalmazza az ICN Business School ot, hogy az alapképzést az ICN Bachelor SUP'EST 3 éves posztkriertető programjának sikeres hallgatói számára ítélje oda.... [-]

Franciaország Nancy Metz
Szeptember 2020
Angol,Francia
Nappali
1 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul