BBA Képzés az Amerikai Egyesült Metz Franciaországban

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések az Amerikai Egyesült Metz Franciaországban 2018

Mester

Az Üzleti Ügyviteli Alapdiploma (BBA) egy olyan tanulmányi eredmény, amely bizonyítja, hogy a hallgató elvégzett egy sor üzleti kurzust. A négy éves tanulmányi időszak során a hallgató üzleti kurzusokat abszolvál, beleértve a választott szakirányhoz kapcsolódó kurzusokat is.

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

Metz város nyugszik a Lagnuedoc-Roussillon régió a Dél-Franciaországban. Ez a tőke a régió és az otthoni 200.000 lakossal. Mertz van 3 fő egyetemeken.

BBA Képzések Megtekintése az Amerikai Egyesült Metz Franciaországban 2018

Mutass többet

Bachelor Sup'est - BBA

ICN Business School
Campus Nappali 1 - 3 év September 2018 Franciaország Nancy Metz + 1 további

Az ICN Bachelor diploma SUP'EST egy olyan program, amely lehetővé teszi a hallgatók szerezzenek: fundamentumai cég menedzsmentjének (közgazdasági, jogi, informatikai, számviteli, gazdálkodási ...), fő értékesítési "eszközök, kommunikációs és marketing, valamint erős ismerete általában kultúra. [+]

Csatlakozz az ICN Bachelor SUP'EST programot, tanulmányi Nancy-Metz (Franciaország), illetve a nürnbergi (Németország)!

Az ICN Bachelor diploma SUP'EST egy olyan program, amely lehetővé teszi a hallgatók szerezzenek: fundamentumai cég menedzsmentjének (közgazdasági, jogi, informatikai, számviteli, gazdálkodási ...), fő értékesítési "eszközök, kommunikációs és marketing, valamint erős ismerete általában kultúra.

Diplomához: ICN Bachelor diploma SUP'EST - diploma jóvá a francia kormány.

Felsőoktatási Minisztérium Visa Jóváhagyó: ICN Business School felhatalmazást kap a Minisztérium Felsőoktatási és Kutatási ítélte oda a mértéke Bachelor, hogy a sikeres diplomásokat a 3 év utáni érettségi programot ICN Bachelor SUP'EST. ... [-]