Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) az Amerikai Egyesült Languedoc-Roussillon Franciaországban

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések (BBA-k) az Amerikai Egyesült Languedoc-Roussillon Franciaországban 2018

Mester

A BBA, vagy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi teljesítmény, amelyet egy három-négy éves üzleti képzés sikeres elvégzése után kapnak kézhez a hallgatók. A BBA-k gyakran javítják a hallgatók karrierkilátásait és növelik a jövedelemszerzési lehetőségeiket.

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

Üzleti Ügyviteli Alapképzések (BBA-k) Megtekintése az Amerikai Egyesült Languedoc-Roussillon Franciaországban 2018

Mutass többet

Alapképzésbe Nemzetközi üzleti Adminisztráció

Montpellier Business School
Campus Nappali September 2018 Franciaország Montpellier

A Bachelor of International Business Administration (BIBA) arra törekszik, hogy a vonat középvezetők, akik közvetlenül az operatív különböző menedzsment és az üzleti fejlődés szerepek. Közel két évtizede, a Bachelor of International Business Administration (BIBA) lehetővé teszi, hogy a jövőben a diplomások, hogy megszerezzék a különböző készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy az Excel belül di¬fferent szerepek és a tevékenységi területeket, egész szakmai pályafutását. [+]

Bachelor program az International Business Administration

1 agglegény, 1 "Grande Ecole", 3 fok

Kínálunk tanterv alapján innovatív és e¬ffective oktatási módszerek, a Bachelor program lehetővé teszi a diákok, hogy létrejöjjön a szakmai jövőjükkel célzott módon. Ez azt jelenti, nem egy, hanem három fok: a Bachelor of International Business Administration (BIBA) a Montpellier Business School, a Bachelor of egyik külföldi partner egyetemek és üzleti iskolák, valamint a "Tudomány és Technológia menedzsment" képzés a Montpellier IAE, University of Montpellier.

Integrálása a Bachelor of International Business Administration (BIBA) Montpellier Business School biztosítja «Grande Ecole» utasítást Management, amely megfelel a nemzeti és nemzetközi vállalatok, azaz tökéletesen megfelel az elvárásoknak a fiatal diákok, javítva esélyeiket a foglalkoztatás a különböző ágazatokban.... [-]