Üzleti Ügyviteli Alapdiploma in Tornio Finnországban

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések in Tornio Finnországban 2018

Mester

A BBA, más néven Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi teljesítmény, amely jelzi a hallgató üzleti és kereskedelmi területen szerzett szakértelmét. A legtöbb BBA képzés három-négy éves.

Finnországban, hivatalosan a Finn Köztársaság, a skandináv ország található a fennoskandiai régió Észak-Európában.

Tornio egy város található, a tartomány Lappföldön, Finnországban. Itt található több mint 20 000 lakos. Tornio múltra nyúlik a viking korban. Ez ad otthont a Tornio University of Applied Sciences.

Üzleti Ügyviteli Alapdiplomák Megtekintése in Tornio Finnországban 2018

Mutass többet

Bba Az üzleti Informatikai

Lapland University of Applied Sciences
Campus Nappali 42 hónapok August 2018 Finnország Tornio

A BIT diploma program lehetőséget ad a diákok elméleti és gyakorlati készségek szükségesek a munka területén az információs és kommunikációs technológia (ICT). A program célja az, hogy oktassák a szakemberek a számítási felhő, a webes és mobil szolgáltatások és alkalmazások. [+]

BBA Business Information Technology

A BIT diploma program lehetőséget ad a diákok elméleti és gyakorlati készségek szükségesek a munka területén az információs és kommunikációs technológia (ICT). A program célja az, hogy oktassák a szakemberek a számítási felhő, a webes és mobil szolgáltatások és alkalmazások.

A diplomások képesek tervezésére, fejlesztésére és teszt szoftver rendszerek, webes és mobil alkalmazások. Emellett a diákok megértsék az üzleti ötlet a számítási felhő és a szoftver szolgáltatásnyújtási modellekkel szemben. Az oktatás angol azért fontos, mert az erős nemzetközi az IKT területén óriási. BIT nyújt kiváló lehetőséget, hogy tanulmányozza a nemzetközi környezetben így támogatva a tanulás a különböző kultúrák és elsajátítása multikulturális csapat munkatapasztalattal. ... [-]