Filter
Üzleti Adminisztráció
Finnország Tornio A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb BBA-k in Tornio Finnországban 2019

A BBA vagy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi elismerés, amelyet azoknak a diákoknak adnak, akik sikeresen elvégeztek egy kb. négy éves, nappali üzleti vagy kereskedelmi képzést. A BBA-k köztudottan javítják a pályakezdők karrierlehetőségeit.

Finnországban, hivatalosan a Finn Köztársaság, a skandináv ország található a fennoskandiai régió Észak-Európában.

Tornio egy város található, a tartomány Lappföldön, Finnországban. Itt található több mint 20 000 lakos. Tornio múltra nyúlik a viking korban. Ez ad otthont a Tornio University of Applied Sciences.

Üzleti Ügyviteli Alapképzések (BBA-k) Megtekintése in Tornio Finnországban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Finnország
Tornio
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Lapland University of Applied Sciences

A BIT diploma program lehetőséget ad a diákok elméleti és gyakorlati készségek szükségesek a munka területén az információs és kommunikációs technológia (ICT). A program ... [+]

BBA Business Information Technology

A BIT diploma program lehetőséget ad a diákok elméleti és gyakorlati készségek szükségesek a munka területén az információs és kommunikációs technológia (ICT). A program célja az, hogy oktassák a szakemberek a számítási felhő, a webes és mobil szolgáltatások és alkalmazások.

A diplomások képesek tervezésére, fejlesztésére és teszt szoftver rendszerek, webes és mobil alkalmazások. Emellett a diákok megértsék az üzleti ötlet a számítási felhő és a szoftver szolgáltatásnyújtási modellekkel szemben. Az oktatás angol azért fontos, mert az erős nemzetközi az IKT területén óriási. BIT nyújt kiváló lehetőséget, hogy tanulmányozza a nemzetközi környezetben így támogatva a tanulás a különböző kultúrák és elsajátítása multikulturális csapat munkatapasztalattal. ... [-]

Finnország Tornio
Augusztus 2019
Nappali
42 hónapok
Campus
Bővebben magyarul