Filter
Üzleti Adminisztráció
Finnország Tampere A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Graduális Tanulmányok in Tampere Finnországban 2019

A BBA, vagy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi teljesítmény, amelyet egy három-négy éves üzleti képzés sikeres elvégzése után kapnak kézhez a hallgatók. A BBA-k gyakran javítják a hallgatók karrierkilátásait és növelik a jövedelemszerzési lehetőségeiket.

Magasabb szintű tudósok Finnországban könnyen felsőoktatásba tanfolyamok gyakorlat-orientált műszaki főiskolákon és egyetemeken. A finn kultúra könnyen megtanulható, mert a kormány meg a minisztérium, amely felelős növelésére kulturális, ifjúságpolitika, a sport és a nemzetközi együttműködés.

A lakosság több mint 200.000 ember, Tampere város egyik legnépesebb város Finnországban, és ez a szám folyamatosan növekszik kap. A város 4 felsőoktatási intézményeket.

Üzleti Ügyviteli Alapképzések (BBA-k) Megtekintése in Tampere Finnországban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Tampere University Of Applied Sciences

Szerezzen szilárd üzleti oktatást a nemzetközi üzleti képzési programunkban! Ön olyan kompetenciákat és üzleti szaktudást nyer, amelyek segítenek a multikulturális környe ... [+]

A nemzetközi üzleti szaktudás felé

Szerezzen szilárd üzleti oktatást a nemzetközi üzleti képzési programunkban! Ön olyan kompetenciákat és üzleti szaktudást nyer, amelyek segítenek a multikulturális környezetben.

A tanulmányok különböző tanulási módszerek kombinációi, például kapcsolattartás, online tanulmányok és csoportos feladatok kombinációi. A tanulómodell segíteni fog Önnek abban, hogy az elméleti üzleti tanulmányokat a tanulással egy virtuális cégben a Team Coach irányításával kombinálja.

Képzési programunkban hét szakirányú lehetőség közül választhat:

Könyvelés és pénzügyVállalkozói szellemTapasztalja meg a gazdaságot és a turizmusotEmberi erőforrás menedzsment és vezetésInnováció menedzsment és üzletfejlesztésértékesítésEllátási lánc menedzsment... [-]
Finnország Tampere
Augusztus 2019
Angol
Nappali
42 hónap
Campus
Bővebben magyarul