Filter
Üzleti Adminisztráció
Finnország Rovaniemi A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Graduális Tanulmányok in Rovaniemi Finnországban 2019/2020

A BBA, más néven Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi teljesítmény, amely jelzi a hallgató üzleti és kereskedelmi területen szerzett szakértelmét. A legtöbb BBA képzés három-négy éves.

Finnországban, hivatalosan a Finn Köztársaság, a skandináv ország található a fennoskandiai régió Észak-Európában.

Tartományban található Lappföld, Rovaniemi város kereskedelmi központja a régióban. A város több mint 60.000 lakossal. Rovaniemi ad otthont a Roveniemi University of Applied Sciences és a Lappföldi Egyetem.

Graduális Tanulmányok Megtekintése in Rovaniemi Finnországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Finnország
Rovaniemi
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Lapland University of Applied Sciences

A Degree Program in International Business (IB), akkor tanulni egy nemzetközi csoport, hogy egy üzleti szakember, aki képes dolgozni, innovatívan mind globálisan, mind he ... [+]

BBA in International Business

A Degree Program in International Business (IB), akkor tanulni egy nemzetközi csoport, hogy egy üzleti szakember, aki képes dolgozni, innovatívan mind globálisan, mind helyi szinten, és egy vállalkozó-szerű megközelítés az üzleti fejlődés. Most megtudhatod az alapvető készségek megfelelő a munka az üzleti, mint a marketing, pénzügyi menedzsment, a társasági jog, az üzleti kommunikáció és a projekt tervezés. Akkor kapnak egy konkrétabb megközelítést a téma vizsgálták megvalósított projektek, valamint a helyi vállalatok és szervezetek.

Tanulmányai során, akkor megtanulják felismerni a kihívások, különösen a kis cégek működő északi régiókban, és hogy új megközelítéseket az üzleti fejlődés. Most megtudhatod, a lehetőségeket, hogy az üzleti saját. Javíthatja a nemzetközi készségek tanulmányozása, avagy a gyakorlati képzés külföldön.... [-]

Finnország Rovaniemi
Augusztus 2020
Nappali
42 hónap
Campus
Bővebben magyarul