Filter
Üzleti Adminisztráció
Finnország Hämeenlinna A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések in Hämeenlinna Finnországban 2019

A BBA, vagy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi teljesítmény, amelyet egy három-négy éves üzleti képzés sikeres elvégzése után kapnak kézhez a hallgatók. A BBA-k gyakran javítják a hallgatók karrierkilátásait és növelik a jövedelemszerzési lehetőségeiket.

A formális felsőoktatási rendszer Finnország az 7-3-2-2 minta. Az egyetem két évig tart a szakmai és műszaki képzést, és végül két év előtti felsőoktatás. Finnországban is több állami és a magánegyetemek, amelyek lehetővé tették elérhetősége felsőoktatásban a diákok.

Hogy otthon a középkori vár Hame, Hämeenlinnában nyugszik közepén tartomány Hame, ami egy történelmi régió Finnországban. A város közel 70.000 lakos.

Üzleti Ügyviteli Alapképzések Megtekintése in Hämeenlinna Finnországban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Finnország
Hämeenlinna
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

HAMK széles körű Bachelor diplomát szerzett az üzleti adminisztráció területén az IKT terén - gyakorlatias technikával dolgozva egy kortárs üzleti tevékenységgel. ... [+]

Számítástechnikai alkalmazások fokozat tartalma

HAMK széles körű Bachelor diplomát szerzett az üzleti adminisztráció területén az IKT terén - gyakorlatias technikával dolgozva egy kortárs üzleti tevékenységgel.

A Bachelor degree in Business Administration, Számítógépes alkalmazások területe 210 kredit, és 3,5 év alatt fejeződik be.

3,5 éves képzés

A Számítógépes alkalmazásokban végzett magtudományi kompetencia-tanulmányok széles körű témákat tartalmaznak a programozás során. Meg fogod tanulni a leggyakrabban használt programozási nyelveket és technikákat. A tanulmányok közé tartozik például a felhasználói felületek tervezése, az operációs rendszerek, a webfejlesztés, az adatbázisok, a felhő műveletek, a szoftver-robotika, az üzleti élet és az innováció, a valószínűség és a statisztikák. Ezután kiválasztja a saját érdekeire vonatkozó tanulmányokat, és például az augmentált valóságra, mesterséges intelligenciára vagy nagy adatokra fókuszál. Lehetőség van profilképző tanulmányok kiválasztására is más szakokból.... [-]

Finnország Hämeenlinna
Szeptember 2019
Nappali
42 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

... [+]

A tanulmány a módszer megköveteli a függetlenség, valamint a képesség a csapatmunka.

Dupla képzési lehetőségek

Az International Business Degree Program jelenleg három kettős diplomával rendelkező partner három országban, és folyamatosan dolgozunk ezen a téren.

[-]
Finnország Hämeenlinna
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
42 hónapok
Campus
Bővebben magyarul