Filter
Üzleti Adminisztráció
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Energia menedzsment BBA Képzések Összevetése Nyugat-Európa 2019/2020

A BBA vagy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi elismerés, amelyet azoknak a diákoknak adnak, akik sikeresen elvégeztek egy kb. négy éves, nappali üzleti vagy kereskedelmi képzést. A BBA-k köztudottan javítják a pályakezdők karrierlehetőségeit.

Az energiagazdálkodási képzés során a hallgatók az energiatakarékosságról és a fenntartható energia fejlesztéséről és alkalmazhatóságáról tanulnak. A megszerzett tudás hasznos lehet a különböző kormányzati, állami és magántanácsadói, fenntarthatósági és energetikai állások betöltésénél.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Energia menedzsment Graduális Tanulmányok Áttekintése Nyugat-Európa 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Energia menedzsment, Nyugat-Európa

University of Nicosia

Szakmai tapasztalatszerzés az üzleti adminisztrációban és a következő koncentrációk egyikében: Energiai olaj és gázgazdálkodás; Vállalkozás és innováció; Pénzügy és közga ... [+]

Energia menedzsment Graduális Tanulmányok Nyugat-Európa 2019/2020. Időtartam (év): 4Képzettség: Bachelor of Business AdministrationA képesítés szintje: Bachelor diploma (1. ciklus)Az oktatás nyelve: angolTanulmányi mód: Teljes vagy részidős. Néhány kurzust az e-learning alapon kínálnak.Minimális ECTS kredit: 240A program profiljaSzakmai tapasztalatszerzés az üzleti adminisztrációban és a következő koncentrációk egyikében: Energiai olaj és gázgazdálkodás; Vállalkozás és innováció; Pénzügy és közgazdaságtan; Emberi erőforrás menedzsment; Információs rendszerek és szociális média; Management; Marketing kommunikáció; Közigazgatás; és Ingatlan.Mutassa be az üzleti folyamatok ismeretét és az iparág vonzerejének felmérésére való képességet, azonosítsa a kockázatokat és az üzleti lehetőségek globális környezetben való megtapasztalásátVálasszon és alkalmazzon megfelelő kvantitatív vagy kvalitatív módszereket a problémák elemzéséhez és a szervezetekben való döntéshozatal támogatásához szükséges modern technológiai és analitikai eszközök kihasználásához.Fejleszteni kell a vezetői és a szervezési készségeket a jövőkép kommunikációja felé, ösztönözve a munkavállalókat és ösztönözni kell az innovációt és a változásokat.Az etikai kérdések azonosítása és értékelése, valamint a gyakorlati helyzetekre vonatkozó indokolt megoldások továbbítása.Mutasson kommunikációs készségeket és fejlessze a csapatmunka készségeket.Annak érdekében, hogy a hallgatók általános ismeretekkel rendelkezzenek az energia-, olaj- és gázgazdálkodás területén.Felkészíteni a jövőbeni junior vezetőket és üzletvezetőket a feltörekvő olaj számáraAz elméleti és gyakorlati tudás, a vizsgálati és elemző készségek elsajátítása és az üzleti és vezetési folyamatok megértése az Olajban való karrier fejlesztéséhezKarrier kilátások... [-]
Ciprus Nicosia
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul