Filter
Üzleti Adminisztráció
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Energiatanulmányok BBA-k Összevetése Nyugat-Európa 2019

Az Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) egy nappali formában mintegy négy év alatt elvégezhető egyetemi képzés. A képzésen választható szakok a kereskedelem és az üzlet területéhez kapcsolódnak.

Az energetikai képzés során a hallgatók megtanulják, miként lehet kielégíteni a világ villamosenergia igényét. A tanulmányok középpontjában állhat egy adott energiaforrás, de az alternatív források fejlesztése is. A fenntartható energiaforrások is részét képezhetik a programnak.

Európa a világ egyik 's hét kontinensen, általában ismert, mint a legnyugatibb félsziget Eurázsia. Második legkisebb kontinens, 10180000 (km2), a terület átcsoportosítja 50 országban.

Energiatanulmányok Graduális Tanulmányok Áttekintése Nyugat-Európa 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Energiatanulmányok, Nyugat-Európa

University of Nicosia

Szakmai tapasztalatszerzés az üzleti adminisztrációban és a következő koncentrációk egyikében: Energiai olaj és gázgazdálkodás; Vállalkozás és innováció; Pénzügy és közga ... [+]

Energiatanulmányok Graduális Tanulmányok Nyugat-Európa 2019. Időtartam (év): 4Képzettség: Bachelor of Business AdministrationA képesítés szintje: Bachelor diploma (1. ciklus)Az oktatás nyelve: angolTanulmányi mód: Teljes vagy részidős. Néhány kurzust az e-learning alapon kínálnak.Minimális ECTS kredit: 240A program profiljaSzakmai tapasztalatszerzés az üzleti adminisztrációban és a következő koncentrációk egyikében: Energiai olaj és gázgazdálkodás; Vállalkozás és innováció; Pénzügy és közgazdaságtan; Emberi erőforrás menedzsment; Információs rendszerek és szociális média; Management; Marketing kommunikáció; Közigazgatás; és Ingatlan.Mutassa be az üzleti folyamatok ismeretét és az iparág vonzerejének felmérésére való képességet, azonosítsa a kockázatokat és az üzleti lehetőségek globális környezetben való megtapasztalásátVálasszon és alkalmazzon megfelelő kvantitatív vagy kvalitatív módszereket a problémák elemzéséhez és a szervezetekben való döntéshozatal támogatásához szükséges modern technológiai és analitikai eszközök kihasználásához.Fejleszteni kell a vezetői és a szervezési készségeket a jövőkép kommunikációja felé, ösztönözve a munkavállalókat és ösztönözni kell az innovációt és a változásokat.Az etikai kérdések azonosítása és értékelése, valamint a gyakorlati helyzetekre vonatkozó indokolt megoldások továbbítása.Mutasson kommunikációs készségeket és fejlessze a csapatmunka készségeket.Annak érdekében, hogy a hallgatók általános ismeretekkel rendelkezzenek az energia-, olaj- és gázgazdálkodás területén.Felkészíteni a jövőbeni junior vezetőket és üzletvezetőket a feltörekvő olaj számáraAz elméleti és gyakorlati tudás, a vizsgálati és elemző készségek elsajátítása és az üzleti és vezetési folyamatok megértése az Olajban való karrier fejlesztéséhezKarrier kilátások... [-]
Ciprus Nicosia
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul