Filter
Üzleti Adminisztráció
Ciprus A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Nézd meg Energiatanulmányok Üzleti Ügyviteli Alapdiplomák Cipruson 2019/2020

Egy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma (BBA) megszerzéséhez be kell iratkozni egy nappali tagozatos kereskedelmi vagy üzleti képzésre. A legtöbb egyetem négy évnyi tanulás után ad Üzleti Ügyviteli Alapdiplomát.

Az energetikai tanulmányok hasznosak azok számára, akik szeretnének többet megtudni az energia tulajdonságairól. A szakirányos képzések fókuszálhatnak egy adott energiatípusra, mint például a napenergia vagy a szélenergia. Egyes képzések a fenntartható energiára helyezik a hangsúlyt, ezáltal csökkentve a hagyományos energiaforrások negatív természeti hatását.

Cipruson támogatott és a tanulók-barát felsőoktatásban. Hogy három állami és négy magánegyetemek. A kormány az egyetemek a Ciprusi Egyetem, Open University of Cyprus és Ciprus Műszaki Egyetem. Az ország nemzetközi közösség így a nyelvi akadály, hogy nem lehet egy kihívás a diákok számára.

A Legjobb Energiatanulmányok Graduális Tanulmányok Cipruson 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Energiatanulmányok, Ciprus

University of Nicosia

Szakmai tapasztalatszerzés az üzleti adminisztrációban és a következő koncentrációk egyikében: Energiai olaj és gázgazdálkodás; Vállalkozás és innováció; Pénzügy és közga ... [+]

A Legjobb Energiatanulmányok Graduális Tanulmányok Cipruson 2019/2020. Időtartam (év): 4Képzettség: Bachelor of Business AdministrationA képesítés szintje: Bachelor diploma (1. ciklus)Az oktatás nyelve: angolTanulmányi mód: Teljes vagy részidős. Néhány kurzust az e-learning alapon kínálnak.Minimális ECTS kredit: 240A program profiljaSzakmai tapasztalatszerzés az üzleti adminisztrációban és a következő koncentrációk egyikében: Energiai olaj és gázgazdálkodás; Vállalkozás és innováció; Pénzügy és közgazdaságtan; Emberi erőforrás menedzsment; Információs rendszerek és szociális média; Management; Marketing kommunikáció; Közigazgatás; és Ingatlan.Mutassa be az üzleti folyamatok ismeretét és az iparág vonzerejének felmérésére való képességet, azonosítsa a kockázatokat és az üzleti lehetőségek globális környezetben való megtapasztalásátVálasszon és alkalmazzon megfelelő kvantitatív vagy kvalitatív módszereket a problémák elemzéséhez és a szervezetekben való döntéshozatal támogatásához szükséges modern technológiai és analitikai eszközök kihasználásához.Fejleszteni kell a vezetői és a szervezési készségeket a jövőkép kommunikációja felé, ösztönözve a munkavállalókat és ösztönözni kell az innovációt és a változásokat.Az etikai kérdések azonosítása és értékelése, valamint a gyakorlati helyzetekre vonatkozó indokolt megoldások továbbítása.Mutasson kommunikációs készségeket és fejlessze a csapatmunka készségeket.Annak érdekében, hogy a hallgatók általános ismeretekkel rendelkezzenek az energia-, olaj- és gázgazdálkodás területén.Felkészíteni a jövőbeni junior vezetőket és üzletvezetőket a feltörekvő olaj számáraAz elméleti és gyakorlati tudás, a vizsgálati és elemző készségek elsajátítása és az üzleti és vezetési folyamatok megértése az Olajban való karrier fejlesztéséhezKarrier kilátások... [-]
Ciprus Nicosia
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul