Energia Graduális Tanulmányok

2 Energia Üzleti Ügyviteli Alapképzés Összevetése

Energia

Miután megkapta a középiskolát, sok diplomás dönt, hogy a munka felé Bachelor of Business Administration, vagy BBA, hogy szélesítse a karrierlehetőségeket, valamint a hosszú távú jövedelemszerzési lehetőségek. A legtöbb ilyen program körülbelül négy éve, hogy befejezze, és bevonja alaposan tanulmányozni a menedzsment és a kereskedelem oldalán egy adott ipar vagy a helyszínen.

Csak mi az a BBA Energy? Ez a szigorú szak célja a mérnöki gondolkodású diákok, akik érdekeltek a globális energetikai megfontolások és segít felkészíteni diplomások számára a különböző szerepek az energiával és a fenntarthatóság. Közös tanulmányi területen ezekben a programokban gyakran a közhasznú, szélenergia, vízenergia, energia beszerzés, valamint kül- és belpolitikai és a törvényi szabályozás, mint azok az energiát. A diákok is kapnak képzést és iránymutatást, hogy segítsen nekik elemzése és információk közlésére vonatkozó energiapolitikai és a közgazdaságtan.

Pályakezdő Bachelor of Business Administration in Energy programok lényegesen több karrierlehetőségek számukra elérhető, mint azoknál, akik nem fok, vagy a csak társult fok. Ők is általában képes arra, hogy jelentősen több pénzt, mint a kevésbé iskolázott kollégák.

Mert képzési költségeit jelentősen eltér az egyes BBA Energia program a következő, a diákok kapcsolatba a felvételi iroda az egyes potenciális iskola időben tandíj árak és a kapcsolódó információk.

Azok, akik sikeresen biztosítsák a Bachelor of Business Administration in Energy készek egy sor jövedelmező globális pozícióit. Sok munkát találni kormányzati szervezetek, közüzemi vállalatok, a szabályozó szervek vagy energia kereskedelmi szervezetek és cégek. Mások létre pályára a PR szakemberek, politikai elemzők, megfelelőségi szakemberek vagy lobbisták. Néhány diplomások dönt, hogy visszatér az iskolába, hogy a munka felé egy még magasabb iskolai kijelölését.

Akiket érdekel a tárgyaláson többet a lehetőségeket, hogy létezik világszerte, akik érdekeltek az energia felül kell vizsgálnia az adatbázisunkban a kapcsolódó tanfolyamok. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Mutass többet

BBA a Business Administration: Energia, olaj- és gázgazdálkodás

University of Nicosia
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 4 év September 2019 Ciprus Nicosia + 1 további

Szakmai tapasztalatszerzés az üzleti adminisztrációban és a következő koncentrációk egyikében: Energiai olaj és gázgazdálkodás; Vállalkozás és innováció; Pénzügy és közgazdaságtan; Emberi erőforrás menedzsment; Információs rendszerek és szociális média; Management; Marketing kommunikáció; Közigazgatás; és Ingatlan. [+]

Energia BBA-k. Időtartam (év): 4Képzettség: Bachelor of Business AdministrationA képesítés szintje: Bachelor diploma (1. ciklus)Az oktatás nyelve: angolTanulmányi mód: Teljes vagy részidős. Néhány kurzust az e-learning alapon kínálnak.Minimális ECTS kredit: 240A program profiljaSzakmai tapasztalatszerzés az üzleti adminisztrációban és a következő koncentrációk egyikében: Energiai olaj és gázgazdálkodás; Vállalkozás és innováció; Pénzügy és közgazdaságtan; Emberi erőforrás menedzsment; Információs rendszerek és szociális média; Management; Marketing kommunikáció; Közigazgatás; és Ingatlan.Mutassa be az üzleti folyamatok ismeretét és az iparág vonzerejének felmérésére való képességet, azonosítsa a kockázatokat és az üzleti lehetőségek globális környezetben való megtapasztalásátVálasszon és alkalmazzon megfelelő kvantitatív vagy kvalitatív módszereket a problémák elemzéséhez és a szervezetekben való döntéshozatal támogatásához szükséges modern technológiai és analitikai eszközök kihasználásához.Fejleszteni kell a vezetői és a szervezési készségeket a jövőkép kommunikációja felé, ösztönözve a munkavállalókat és ösztönözni kell az innovációt és a változásokat.Az etikai kérdések azonosítása és értékelése, valamint a gyakorlati helyzetekre vonatkozó indokolt megoldások továbbítása.Mutasson kommunikációs készségeket és fejlessze a csapatmunka készségeket.Annak érdekében, hogy a hallgatók általános ismeretekkel rendelkezzenek az energia-, olaj- és gázgazdálkodás területén.Felkészíteni a jövőbeni junior vezetőket és üzletvezetőket a feltörekvő olaj számáraAz elméleti és gyakorlati tudás, a vizsgálati és elemző készségek elsajátítása és az üzleti és vezetési folyamatok megértése az Olajban való karrier fejlesztéséhezKarrier kilátások... [-]

BBA az olaj- és gázgazdálkodásban

Geneva Business School (GBS)
Campus Nappali 3 év February 2019 Svájc Geneva

Ez a BBA program célja, hogy felkészítse a hallgatók alapos ismerete üzleti menedzsment, szakosodott az olaj-és gáziparban. Felkészítjük a hallgatókat arra, hogy jövőbeli junior vezetők legyenek ezen a területen, magasan képzett szakemberek tanítják őket, akik aktívan részt vesznek az iparág globális szintű kereskedelmének bonyolultságában. A diákok szakértelmet fejlesztenek az olaj- és gázgazdaságtan, a hajózás, az ellátási lánc menedzsment, a kereskedelem, a fedezeti termékek és az árkockázat-kezelés területén. [+]

Ez a BBA program célja, hogy felkészítse a hallgatók alapos ismerete üzleti menedzsment, szakosodott az olaj-és gáziparban. Felkészítjük a hallgatókat arra, hogy jövőbeli junior vezetők legyenek ezen a területen, magasan képzett szakemberek tanítják őket, akik aktívan részt vesznek az iparág globális szintű kereskedelmének bonyolultságában.

A diákok szakértelmet fejlesztenek az olaj- és gázgazdaságtan, a hajózás, az ellátási lánc menedzsment, a kereskedelem, a fedezeti termékek és az árkockázat-kezelés területén.

A program során a diákok:

Szakértelem a nyersolaj és a finomított termékpiacok kezelésében.

Az árkockázat-kezelési alapelvek folyékonyságának elérése.... [-]