$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Előadóművészet Üzleti Ügyviteli Alapképzés Összevetése

Középiskolai végzettség esetén a hallgatók választhatják, hogy folytatják a továbbképzést egy BBA-val vagy Bachelor of Business Administration-tel. Ez a fokozat olyan készségeket és tudást biztosít, amelyek segítenek a hallgatóknak a sikeres munkaerőpiacon. Ez is lehet az első lépés az MBA kereséséhez. Mi a BBA az előadóművészetek terén? Ezzel a fokozattal sok ág v… Tovább

Középiskolai végzettség esetén a hallgatók választhatják, hogy folytatják a továbbképzést egy BBA-val vagy Bachelor of Business Administration-tel. Ez a fokozat olyan készségeket és tudást biztosít, amelyek segítenek a hallgatóknak a sikeres munkaerőpiacon. Ez is lehet az első lépés az MBA kereséséhez.

Mi a BBA az előadóművészetek terén? Ezzel a fokozattal sok ág van, és a diákok választhatják, hogy melyiket követik. Jellemzően van egy olyan eszköz, mint a zongora, a hegedű vagy a hang, amely a vizsgálat középpontjává válik. A diákok magánórákon vesznek részt ezen a hangszeren, valamint nagyobb együtteseknél is. A zeneelmélet, a zenetörténet, a pedagógia, a vezetés és a kompozíció tanfolyamai is szükségessé válhatnak.

A BBA-ban a Performing Arts programban a hallgatók által gyakran kifejlesztett legnagyobb készségek fegyelem. Számos fegyelmet igényel a napi órák gyakorlása. Más készségek lehetnek elemzési képesség és időgazdálkodás. Mindezek hasznosak sok különböző alkalmazásban.

Az előadóművészetek BBA költségei iskolától az iskoláig változhatnak. A teljes vagy részmunkaidős beiratkozás, az iskola elhelyezése és elhelyezkedése mind a költségeket érinti. A diákoknak kapcsolatba kell lépniük az iskolákkal, hogy megbizonyosodjanak az ésszerű költségbecslésről.

A BBA végzős hallgatói számára a karrierek jóval túlmutatnak a zenekarban, a kórusban vagy a zenekarrészen. Sok diák lesz tanár vagy tanár. Lehetőség van arra is, hogy karriert alakítson ki a zeneszerzőben, zeneszerzőként, rögzítő művészként, koncert zenészként, hangmérnökként vagy zeneszerzőként. A művészeti menedzsment iránt érdeklődők számára a nagyméretű együttesek személyzeti vezetői és művészeti vezetői is vannak.

A BBA fokozatokat az előadóművészetben helyi és külföldi kollégiumok és egyetemek kínálják. Néhány intézmény rendelkezik online tanfolyamokkal, ami jó választás azok számára, akik rugalmasságot igényelnek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Instituto Profesional Escuela Moderna De Musica
Viña del Mar, Chile

Említések a koreográfiában - Táncbemutató - Tanítás A Modern Zene- és Tánciskola Szakmai Intézetben képzett tánctolmács rendkívül igényes táncos, művészi sokoldalúsággal. Telj ... +

Említések a koreográfiában - Táncbemutató - Tanítás A Modern Zene- és Tánciskola Szakmai Intézetben képzett tánctolmács rendkívül igényes táncos, művészi sokoldalúsággal. Teljes mértékben elsajátítja az akadémiai, modern és kortárs technikákat, és kezeli a jazz, a hip -hop, a bálterem, a lírai jazz, az utcai jazz, a folklór és az afro táncok táncstílusait, amelyekkel a legszélesebb aktuális, nemzeti és nemzetközi koreográfiai repertoárral foglalkozik. . Hasonlóképpen, a koreográfiai kompozíció, az improvizáció, a színpadi előadás és a zenés színház elemei, amelyeket kollektívában ad elő, előadóként és alkotóként helyezik őt a különböző professzionális tánccsoportokba, amelyekben művészi-kreatív folyamatokat és önfejlődést fejleszt. menedzsment. -
BBA
Campus