BBA szöulban Dél-Koreában

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések (BBA-k) szöulban Dél-Koreában 2018

Mester

Az Üzleti Ügyviteli Alapdiploma (BBA) egy olyan tanulmányi eredmény, amely bizonyítja, hogy a hallgató elvégzett egy sor üzleti kurzust. A négy éves tanulmányi időszak során a hallgató üzleti kurzusokat abszolvál, beleértve a választott szakirányhoz kapcsolódó kurzusokat is.

Dél-Korea, hivatalosan a Koreai Köztársaság, egy szuverén ország déli részén, a Koreai-félszigeten. A neve "Korea " származik Goryeo egy dinasztia uralkodott, amely a középkorban. Dél-Korea ma a liberális demokrácia és a gazdasági motorja. A legrangosabb átfogó egyetemek Seoul National University, Korea Advanced Institute of Science and Technology, Yonsei Egyetem és a Korea Egyetem.

Szöul is nevezik a dél-koreai mega város, mert miután több mint 10million lakossal. Seoul található Gyeonggi tartomány, mint jelenleg 25 közigazgatási körzet. Itt található sok a rangos egyetemek Dél-Koreában.

Graduális Tanulmányok Megtekintése szöulban Dél-Koreában 2018

Mutass többet

Egyetemi Diplomát üzleti Adminisztráció

Kookmin University
Campus Nappali March 2019 Koreai Köztársaság Szöul

Egy egyetemi diplomát Business Administration biztosít a hallgatók kiváló oktatási alapítvány, hogy segítse őket vezetni a kelet-ázsiai digitális gazdaság a diploma megszerzése után. Az iskola határozza globalizáció, a vállalkozói szellem, és a digitalizáláshoz a küldetések főiskolai oktatás, és megvalósítja több program. Először is, az iskola szervez különböző nemzetközi tevékenységek és a diákcsere programok, mint a tanítás Business to ... [+]

Egyetemi diplomát Business Administration

Egy egyetemi diplomát Business Administration biztosít a hallgatók kiváló oktatási alapítvány, hogy segítse őket vezetni a kelet-ázsiai digitális gazdaság a diploma megszerzése után. Az iskola határozza globalizáció, a vállalkozói szellem, és a digitalizáláshoz a küldetések főiskolai oktatás, és megvalósítja több program. Először is, az iskola szervez különböző nemzetközi tevékenységek és a diákcsere programok, mint a tanítás Üzleti vietnami diákok koreai, amelyben a hallgatók globalizáció lehetőségeket. Másrészt azt is évente rendez tanulmányi versenyek, hogy fokozza a vállalkozói szellem és az együttműködés szellemében. Harmadszor, minden gólya kötelesek megtenni a 3C (Bizalom, szakértelem és Challenge) szeminárium tanfolyamok, amelyek célja, hogy segítse őket könnyen alkalmazkodnak a főiskolai környezetben. Végül, az iskola igyekszik biztosítani annyi szakmai lehetőségeket a lehető megkönnyítsék a diákok részvételét az üzleti világban még érettségi előtt.... [-]