Filter
Üzleti Adminisztráció
Koreai Köztársaság Seoul A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapdiplomák in Seoul Dél-Koreában 2019

Azok a diákok kaphatnak Üzleti Ügyviteli Alapdiplomát (BBA), akik elvégezték az ehhez szükséges szükséges üzleti és kereskedelmi kurzusokat. Ez a típusú diploma általában egy négy éves nappali képzés során szerezhető meg.

A felsőoktatási intézmények és rendszeresen négyéves főiskolák és egyetemek. Az oktatás nagyon komolyan veszik Dél-Koreában, és az ország ad otthont számos világszínvonalú egyetemek, amelyek közül számos csere megállapodások különböző külföldi egyetemek, és egy jó módja a külföldiek megtapasztalni az élet az országban.

Szöul is nevezik a dél-koreai mega város, mert miután több mint 10million lakossal. Seoul található Gyeonggi tartomány, mint jelenleg 25 közigazgatási körzet. Itt található sok a rangos egyetemek Dél-Koreában.

BBA-k Megtekintése in Seoul Dél-Koreában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Koreai Köztársaság
Seoul
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Kookmin University

Egy egyetemi diplomát Business Administration biztosít a hallgatók kiváló oktatási alapítvány, hogy segítse őket vezetni a kelet-ázsiai digitális gazdaság a diploma megsz ... [+]

Egyetemi diplomát Business Administration

Egy egyetemi diplomát Business Administration biztosít a hallgatók kiváló oktatási alapítvány, hogy segítse őket vezetni a kelet-ázsiai digitális gazdaság a diploma megszerzése után. Az iskola határozza globalizáció, a vállalkozói szellem, és a digitalizáláshoz a küldetések főiskolai oktatás, és megvalósítja több program. Először is, az iskola szervez különböző nemzetközi tevékenységek és a diákcsere programok, mint a tanítás Üzleti vietnami diákok koreai, amelyben a hallgatók globalizáció lehetőségeket. Másrészt azt is évente rendez tanulmányi versenyek, hogy fokozza a vállalkozói szellem és az együttműködés szellemében. Harmadszor, minden gólya kötelesek megtenni a 3C (Bizalom, szakértelem és Challenge) szeminárium tanfolyamok, amelyek célja, hogy segítse őket könnyen alkalmazkodnak a főiskolai környezetben. Végül, az iskola igyekszik biztosítani annyi szakmai lehetőségeket a lehető megkönnyítsék a diákok részvételét az üzleti világban még érettségi előtt.... [-]

Koreai Köztársaság Seoul
Március 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul