Filter
Üzleti Adminisztráció
Banglades A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb BBA Képzés Összevetése Bangladesben 2019

A BBA a Bachelor of Business Administration, azaz az Üzleti Ügyviteli Alapdiploma rövidítése, és azok kaphatják meg, akik sikeresen elvégeztek egy három-négy éves, szigorú üzleti vagy kereskedelmi képzést.

Banglades egy szabályozó hatóság neve University Grants bizottság Banglades amely felügyeli 34 állami egyetem és 60 magánegyetemek. A 's fő célja annak biztosítása, hogy az oktatási intézmények minőségi oktatás. Biztosítják továbbá, hogy a hallgató a kultúra tiszteletben tartsák valamennyi felsőoktatási intézmény.

BBA Diplomák Bangladesben

Tovább Kevesebb

Találat

Canadian University of Bangladesh

Az egyetemi szintű, a School kínál Bachelor of Business Administration (BBA), egy négy éves program, amely felkészíti a diákokat, hogy az Excel kihívásokkal teli üzleti k ... [+]

School of Business Célja, hogy kiváló minőségű diplomások, akik képesek lesznek, hogy vegyenek fel legmagasabb rangú pozíciókat a helyi és a globális vállalatok. Az iskola kínál mind a graduális és posztgraduális programokat.

Az egyetemi szintű, az iskola ajánlatok Bachelor of Business Administration (BBA)Egy négy éves program, amely felkészíti a diákokat, hogy az Excel kihívásokkal teli üzleti környezetben vagy magasabb iskolai tanulmányokat. School of Business egyesíti a legjobb gyakorlatok, a tudomány és az ipar, és célja, hogy kölcsönöz modern üzleti gyakorlatok diplomások.

Felvételi követelmények Minimum GPA 2,5 mind SSC és HSC vizsgálatok vagy azzal egyenértékű, Vagy legalább egy GPA 2,00 hanem összesített GPA 6,00 az SSC és HSC Vagy O'Level 5 alanyok egy minimális GPA 2,50 & A'Level 2 alanyok minimum GPA 2,00 (A = 5, B = 4, C = 3, D = 2, E = 1) Vagy átlagosan 450 pont közül 800 GED öt tantárgy (ordít 410 bármely témában nem megengedett) Vagy Sons / leányai szabadságharcosok amelyek összesített GPA 5,00 SSC és HSC. A program felépítése ... [-]
Banglades Dhaka
Szeptember 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul