Üzleti Ügyviteli Alapképzés Bangladesben

A Legjobb BBA Képzés Összevetése Bangladesben 2018/2019

Mester

Az Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) egy nappali formában mintegy négy év alatt elvégezhető egyetemi képzés. A képzésen választható szakok a kereskedelem és az üzlet területéhez kapcsolódnak.

Banglades országok között a régi, de minőségi felsőoktatási rendszer. Az ország 50 állami felsőoktatási létesítmények és több mint 100 magán intézmények. Ez nem csak azt tette lehetővé, hogy a felsőoktatás elérhetővé hanem növelte a minőségi szintet.

BBA Diplomák Bangladesben

Mutass többet

Bachelor of Business Administration

Canadian University of Bangladesh
Campus Nappali 4 év September 2019 Banglades Dhaka

Az egyetemi szintű, a School kínál Bachelor of Business Administration (BBA), egy négy éves program, amely felkészíti a diákokat, hogy az Excel kihívásokkal teli üzleti környezetben vagy magasabb iskolai tanulmányokat. [+]

School of Business Célja, hogy kiváló minőségű diplomások, akik képesek lesznek, hogy vegyenek fel legmagasabb rangú pozíciókat a helyi és a globális vállalatok. Az iskola kínál mind a graduális és posztgraduális programokat.

Az egyetemi szintű, az iskola ajánlatok Bachelor of Business Administration (BBA)Egy négy éves program, amely felkészíti a diákokat, hogy az Excel kihívásokkal teli üzleti környezetben vagy magasabb iskolai tanulmányokat. School of Business egyesíti a legjobb gyakorlatok, a tudomány és az ipar, és célja, hogy kölcsönöz modern üzleti gyakorlatok diplomások.

Felvételi követelmények Minimum GPA 2,5 mind SSC és HSC vizsgálatok vagy azzal egyenértékű, Vagy legalább egy GPA 2,00 hanem összesített GPA 6,00 az SSC és HSC Vagy O'Level 5 alanyok egy minimális GPA 2,50 & A'Level 2 alanyok minimum GPA 2,00 (A = 5, B = 4, C = 3, D = 2, E = 1) Vagy átlagosan 450 pont közül 800 GED öt tantárgy (ordít 410 bármely témában nem megengedett) Vagy Sons / leányai szabadságharcosok amelyek összesített GPA 5,00 SSC és HSC. A program felépítése ... [-]