Arts Graduális Tanulmányok

2 Arts Üzleti Ügyviteli Alapképzés Összevetése

Arts

A BBA (Bachelor of Business Administration) egy olyan program, amelynek középpontjában a különböző aspektusait üzleti gyakorlat. Meg lehet készíteni diplomások számára a karrier vagy megalapozza, hogy az MBA. Osztályok lehet tenni a hagyományos tantermi vagy online.

Lehet, hogy vajon mi az a BBA Művészetek? A művészetek óriási hangsúlyt, és ez a program magában foglalja számos, a különböző területeken, vagy inkább egy-két konkrét specialitásokat. A különböző térségek közé tartozhatnak képzőművészet, fotó, illusztráció, tánc, grafikai tervezés, belsőépítészet, építészet, költészet, zene, vagy divattervező. Mindegyik program változhat, de a diákok általában kap sok lehetőséget, hogy nyúlik a kreativitás, tanulmányozzák és gyakorolják a különböző művészeti ágak.

A karrier művészet területén is nagyon versenyképes, és a diákok, akik keresnek diplomát művészet gyakran előnyt élveznek azok, akik nem vettek formális osztályok vagy képzést.Azok számára, akik már kreatívan kedvelők, strukturáltabb program segít nekik megtanulni további képességek és összpontosítani, hogy a karrier belőle.

Vannak iskolák a világ minden tájáról, hogy felajánl egy főiskolai diplomát művészet. Tandíj és díjak változik egy kicsit, és faktorok közé tartoznak a program időtartama, helyét az iskola, és így tovább. A diákok szűkítsék le döntéseket, majd hívja az iskolák közvetlenül, hogy megtudja, milyen pénzügyi kötelezettségeik lennének.

A karrierlehetőségek a diplomások diplomát művészet lehet hatalmas. Állások tartalmazhat fotós, grafikus, vagy építész. A különböző iparágak mindig keresnek képzett művészek, és ezek közé tartozik a szórakoztató, design, és a filmkészítés területén. Néhány diplomások is dönthet, hogy tegyen többet az önálló munkát, mint egy festő, szobrász, zenész, vagy a koreográfus.

Segítségével az átfogó online adatbázis is gyorsan és könnyen megtalálja a tökéletes művészeti program.Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

 

 

Mutass többet

Főiskolai üzleti művészeti menedzsment

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD
Campus Nappali 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Santa Fe

Egyedülálló program a páratlan lehetőséget gyakorlati tapasztalat együttműködik a helyi művészek és szervezetek, így élesíteni a vezetői képességek, ahogy a teljes mértékben. [+]

Hogy az az előnye el kell kezdeni a karrier, amely egyesíti a szeretet, a művészetek és páncélos üzleti készségek és a közösség-építő stratégiákat. Egyedülálló program a páratlan lehetőséget gyakorlati tapasztalat együttműködik a helyi művészek és szervezetek, így élesíteni a vezetői képességek, ahogy a teljes mértékben. Akár látod magad a színfalak mögött a színházban, múzeum, galéria, nonprofit, vagy valahol máshol teljesen, akkor előnyös a rugalmas, kreatív gondolkodásmód, hogy jön a részt egy művészeti és design iskola, kombinálva az üzleti know-how Önnek kell hagynia a versenyt a porban.

Karrier

Diákjaink dolgoztak szinte bárhol lehet gondolni: a magán és állami galériák és múzeumok, színházi társulatok és operák, magazinok és újságok, televíziós műsorok és hollywoodi filmek. Érted a lényeget: azt szeretnénk, ha dolgozik. Mert mi szakmai gyakorlat érettségi követelmény Arts Management szakon, ez nem véletlen - ez egy ígéret.... [-]


Bachelor of Business Administration (BBA) a fenntartható turizmus és természetvédelem területén

Sustainability Management School
Campus Nappali 3 év Svájc Gland

Olyan program, amely a fenntarthatóság terén olyan kihívásokkal foglalkozik, amelyekkel a vezetők szembenézhetnek a globális üzleti életben [+]

A BBA a Fenntartható Turizmus és Természetvédelmi Programban olyan elméleti és gyakorlati fokozatot kínál, amely integrálja az ökoturizmust, a természet megőrzését gazdasági és társadalmi tényezőkkel.

Az üzleti vállalkozásokkal és a nemzetközi szervezetekkel folytatott rendszeres együttműködés révén valós üzleti tevékenységnek lesz kitéve, amely biztosítja a felelősségteljes turizmus és a védett területek irányítását.

Ön vezetési és interkulturális készségeket fejleszt ki, és gyakorlati tapasztalatoknak vethető alá a tapasztalati táborok, terepjáratok és a nemzetközi szervezetek látogatása során a szakértők körültekintő irányítása alatt.... [-]