Filter
Üzleti Adminisztráció
Afganisztán Kabul A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések (BBA-k) in Kabul Afganisztánban 2019

A BBA, vagy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi teljesítmény, amelyet egy három-négy éves üzleti képzés sikeres elvégzése után kapnak kézhez a hallgatók. A BBA-k gyakran javítják a hallgatók karrierkilátásait és növelik a jövedelemszerzési lehetőségeiket.

Afganisztán (ami szó szerint azt jelenti, Land of the afgán) egy hegyvidéki tengerparttal ország található Közép-Ázsiában. Ez egy történelmi és kulturális múltra tekint vissza több mint 5000 éve.

Kabul egy ősi város, folyamatosan harcolt az összes régió nagy birodalmak és a vallások. Ismerték az antik Kabura később átnevezték Parapamisidae a kétpúpú görögök, akik építették a város itt. Kabul lett buddhista város alatt a Kusán korszak, az indiai hinduk és muzulmánok arab bővítések keletről.

Graduális Tanulmányok Megtekintése in Kabul Afganisztánban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

American University of Afghanistan

A Department of Business biztosít a hallgatók elméletek és koncepciók összefüggő nemzetközi, világszínvonalú üzleti gyakorlat.Az osztály célja, hogy végzős hallgatók, aki ... [+]

Bachelor of Business Administration

&nbsp

A Department of Business biztosít a hallgatók elméletek és koncepciók összefüggő nemzetközi, világszínvonalú üzleti gyakorlat. Az osztály célja, hogy végzős hallgatók, akik versenyképes lesz a hazai és nemzetközi vállalkozásokat, és aki sikerrel folytathatják tanulmányaikat a posztgraduális szinten.

A célkitűzések, a tanterv és a tanítási módszerek, a tanszék célja, hogy a hallgatók

&nbsp

1) a szilárd alapot a megfelelő területeken a tudás szintjén a legjobb nemzetközi gyakorlatok;

2.) mélyreható bevezetése egy fegyelem (számviteli, pénzügyi, vagy menedzsment); ... [-]

Afganisztán Kabul
May 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul