Üzleti Ügyviteli Alapdiploma Üzbegisztánban

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzés Összevetése Üzbegisztánban 2018

Mester

Azok a diákok kaphatnak Üzleti Ügyviteli Alapdiplomát (BBA), akik elvégezték az ehhez szükséges szükséges üzleti és kereskedelmi kurzusokat. Ez a típusú diploma általában egy négy éves nappali képzés során szerezhető meg.

A felsőoktatás fontos része a kultúrának Üzbegisztánban, az ország látta közel 600.000 diplomások évente. A nagy része a hallgatók részt vehetnek a felsőoktatási intézmények Üzbegisztánban a magával ragadó angol nyelvi kurzusok, amelyek kínálják.

Üzleti Ügyviteli Alapdiplomák Üzbegisztánban

Mutass többet

BA üzleti Adminisztráció (Hons)

Westminster International University in Tashkent
Campus Nappali 3 év September 2018 Üzbegisztán Taskent

A Bachelor of Arts (kitüntetések) az üzleti adminisztráció egy három éves teljes munkaidős képzés elismert szerte a világon. A BA (kitüntetések) üzleti kurzuson alapul, amelyet az Egyesült Királyságban a Westminster University of Westminster (London) Westminster Business School nyújt. [+]

A Bachelor of Arts (kitüntetések) az üzleti adminisztráció egy három éves teljes munkaidős képzés elismert szerte a világon. A BA (kitüntetések) üzleti kurzuson alapul, amelyet az Egyesült Királyságban a Westminster University of Westminster (London) Westminster Business School nyújt. A BA (kitüntetések) üzleti adminisztráció célja, hogy a hallgatók számára az oktatás kulcsfontosságú üzleti területek, megértését támaszkodó elméletek, eszközök és technikák.

Azok számára, akik szeretnék:

Egy olyan vezérigazgatóvá válik, aki érdekelt egy olyan üzleti területen, mint a Marketing, SzámvitelAhhoz, hogy professzionális legyen az üzleti területek egyikébe, mint a számvitel, marketing, pénzügy, menedzsment, műveletek.A saját üzlet fejlesztéséhez a kurzus gyakorlatias és elméleti megértést nyújt a fő üzleti eszközök és koncepciók alapján, így saját vállalkozását el tudja indítani és fejleszteniTanulási / tudományos pályafutás kialakítása kihívásokkal teli és gyakorlati témakörben... [-]