Üzleti Ügyviteli Alapképzés Óceánia

A Legjobb Üzleti Ügyviteli Alapképzések (BBA-k) Összevetése Óceánia 2018/2019

Mester

A BBA vagy Üzleti Ügyviteli Alapdiploma egy olyan tanulmányi elismerés, amelyet azoknak a diákoknak adnak, akik sikeresen elvégeztek egy kb. négy éves, nappali üzleti vagy kereskedelmi képzést. A BBA-k köztudottan javítják a pályakezdők karrierlehetőségeit.

Szeretne tanulni Óceánia? A két legkeresettebb tanulmány célpontok Óceánia: Ausztrália és Új-Zéland, a kettőt együtt kínál egy ritka és nagyon jellegzetes tanulmány kaland.

Üzleti Ügyviteli Alapképzés (BBA) Óceánia

Mutass többet

Bachelor nemzetközi üzleti adminisztráció

Swiss German University
Campus Nappali 4 év July 2019 Indonézia Tangerang

A Business Administration tanulmányi program célja a diákok, törekvő, hogy a jövőbeli üzleti vezetők és menedzserek erős analitikus és gyakorlati készségek dolgozni hozzáértő bármilyen környezetben, beleértve a multikulturális. [+]

Mintegy Study Program

A Business Administration tanulmányi program célja a diákok, törekvő, hogy a jövőbeli üzleti vezetők és menedzserek erős analitikus és gyakorlati készségek dolgozni hozzáértő bármilyen környezetben, beleértve a multikulturális.

Miután az első három félév, a BA Study Program kínál két koncentráció: Nemzetközi marketing és üzleti, valamint pénzügyi és banki. Mindegyik koncentrációk megadja a szükséges ismeretek, készségek és önbizalom, hogy segítse a hatékony és eredményes gazdálkodás. A diákok is gazdagított International Certification, Vállalkozásfejlesztési Program, valamint a nemzetközi számítógépes alapú program, amely a lehetővé teszi a diákok, hogy sikeresek legyenek a folyamatosan változó és rendkívül versenyképes üzleti környezet világszerte. Ez egyértelműen előnyös a sikeres pályaválasztás. ... [-]