BBA Képzések

Az Üzleti Ügyviteli Alapdiploma(BBA) az üzleti iskolák és az egyetemek üzleti kara által kínált egyetemi végzettség. Világszerte számos intézmény kínál különböző szakirányos Üzleti képzéseket. A BBA diploma szilárd alapokkal, valamint kritikai, elemző és stratégiai készségekkel vértezi fel a hallgatókat, melyeknek hasznát vehetik majd az MBA diploma megszerzésénél. Világszerte számos egyetem kínál online, részidős és nappali BBA képzéseket.

A BBA programok bősége zavarba ejtő lehet, de ez ne állítson meg! Kezdd meg a keresést az alábbi, legnépszerűbb BBA képzésekkel.

Újonnan hozzáadott BBA-k

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Bachelor Of Business Administration

Április 16, 2018
A Bachelor of Business Administration (BBA) program a School of Business, Manipal felsőoktatási akadémia, Dubai, felszereli diplomások:

International Business Academy of Switzerland

BBA A Travelben

Április 16, 2018
Ebben a programban a diákok megtanulják a Travel legjobb gyakorlatát

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

BBA A Vendéglátás Menedzsment

Április 5, 2018
Merüljön el az osztályba egy szakértő tanárunkkal. Az oktatók célja, hogy ösztönözzük hallgatóink kíváncsiságát, és lehetővé tegyék számukra, hogy saját tempójukban tanuljanak. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy többet megtudjon, vagy még jobb, hogy jöjjön, hogy megtapasztalja ezt az osztályt első kézből.

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Mi az az Üzleti Ügyviteli Alapképzés?

Mi az az Üzleti Ügyviteli Alapképzés?

Az Üzleti Ügyviteli Alapképzés, avagy BBA az egyetemek és üzleti iskolák által világszerte kínált egyetemi képzés. A BBA programok fókuszálhatnak egy adott üzleti területre, de adhatnak átfogó képet is. Ez utóbbi lehetővé teszi a diákok számára, hogy tanulmányaik megkezdése után válasszanak specializációt. A BBA programok javarészt témájukban különböznek a BSc képzésektől. A BBA diplomások felkészülten lépnek a munka világába, vagy folytatják tanulmányaikat a következő szinten.

Milyen előnyök járnak a BBA-val?

A BBA képzések felkészítik arra a hallgatókat, hogy számos üzleti, kereskedelmi és menedzseri pozícióban helyt álljanak. A BBA képzésekre más egyetemi képzéseknél jellemzőbb a gyakorlat orientált oktatás, mely gyakran megkívánja, hogy a hallgatók projektekben vagy szakmai gyakorlatokon vegyenek részt. Ezek a gyakorlatok közvetlen tapasztalati lehetőséget nyújtanak. A BBA diplomások a munkaerőpiacon és a tudományos szférában egyaránt keresettek.

Mit tanulunk a BBA-n?

A BBA számos alapvető üzleti ágazatot magában foglal, mint például a - Számvitel, - Pénzügy, - Marketing, - Emberi Erőforrás Menedzsment, - Közgazdaságtan, - Üzleti Jog és Etika, - Szervezeti Magatartás, - Stratégiai Menedzsment, - Termelésmenedzsment. A BBA hallgatók ezen kívül specializációt választhatnak a fent sorolt tudományterületek közül, esetleg más kereskedelmi vagy üzleti ágazatokból. Az alapozókurzusok elvégzése után a BBA hallgató eldöntheti, hogy az IT-t, a Nemzetközi Üzletet, a Vállalkozást vagy a PR-t választja-e tanulmányai fókuszának, és további órákat vehet az adott tudományterületen.

Milyen karrierfejlődést várhatsz a BBA-tól?

A diplomás BBA hallgatók keresettek a munkaerőpiacon, és magasabb kezdőfizetéssel állnak munkába, mint egyetemi végzettséggel nem rendelkező társaik. Annak, akiknek már van némi munkatapasztalat a tarsolyában, a BBA fokozhatja a munkaerőpiaci mobilitását, növelve esélyét az előléptetésre vagy egy érdekesebb pozíció betöltésére. A BBA programok olyan értékes készségek fejlesztésére helyezik a hangsúlyt, melyeknek a hallgató aztán nagy hasznát veszi a munkahelyén. Ilyen például a hatékony kommunikáció, a döntéshozás, a kreatív problémamegoldás és a vezetői készségek.

Mennyibe kerül egy BBA?

A BBA képzések ára egyetemenként és országonként nagymértékben eltérhet. Néhány jó képességű hallgató számára tanulmányi támogatások, ösztöndíjak és az anyagi támogatások egyéb formái állnak rendelkezésére. További információért a BBA-val járó költségekről és ösztöndíj-lehetőségekről érdemes kapcsolatba lépni a programot kínáló egyetemekkel.

Miért érdemes Online végezni a BBA-t?

Az Online BBA-k a leendő hallgatók minden eddiginél szélesebb körének teszik elérhetővé az üzleti felsőoktatást – a dolgozó szakmabeliektől kezdve a gyakorló szülőkön át az egyetemtől távol élőkig. Az online BBA kurzusok a legkorszerűbb e-learning technológiák segítségével hozzák el otthonodba az egyetemi légkört. Az egyetemi tanárok számos módszer segítségével közvetlen kapcsolatba léphetnek a hallgatóikkal, a csoportbeszélgetések során pedig a diákok is szabadon kommunikálhatnak szaktársaikkal. Az online BBA képzés ugyanolyan diplomát nyújt és hasonló előnyökkel jár, mint a hagyományos egyetemi BBA. Keress bár online, részidős vagy nappali tagozatos képzést, az alábbi Üzleti Ügyviteli Alapképzéseket összesítő listán biztosan megtalálod a hozzád illőt.