Valódi menedzsment az emberekkel és a vezetői készségekkel? Szeretne olyan környezetet teremteni, amely jó az ügyfelek és a munkavállalók számára? A létesítménygazdálkodás lehet az Ön számára!

Életünk nagy részét közterületeken töltjük. Gondolj a bevásárlóközpontokra, az iskolákra és a vállalatokra, amelyeken dolgozunk. A létesítményvezető gondoskodik arról, hogy ezeken a helyeken lévő létesítmények megfeleljenek az összes követelménynek, így az ügyfelek kényelmesen érzik magukat, és a munkavállalók produktívak. Mint létesítményvezető, Ön egy inspiráló vezető és egy sparring partner stratégiai szinten.

A tanulmány áttekintése

Négy év múlva megtanulod, hogyan alakíthatod ki a teljes körű létesítménykezelőt. Hol találja meg álmai munkáját? Gondolj nagyra, gondolj bárhonnan, mert a diákjaink az egész világon dolgoznak. De először először. Meg kell fejlődnie, hogy odaérjen. Segítünk Önnek megtanulni, hogy milyen dolgokat kell tudnia, javítania kell készségeit, és felajánlhatja a munkahelyi képzését. A mi programunkkal mindent meg fogunk adni, amire szüksége van a jövőbeli munkához!

1. év

A két első év modult váltakozó alapon kínálják.

Ismerve a létesítményműveletek alapjait. Ez a modul az üzemeltetési menedzsment és menedzsment információs rendszerek bevezetése a létesítménygazdálkodási szervezetekben, a gyakorlati képzéssel együtt a Sibelicious cégen belüli képzési vállalatnál. Több olyan üzletben fog működni, mint a vendéglátás, a szerviz, a tároló helyiség, az étterem és a konyha. Ön szervez, gondoskodik, irányít és nyújt szolgáltatást a valódi ügyfeleknek, akik naponta ebédre, vacsorára, találkozóra vagy kongresszusra érkeznek. Emellett megtanulod a vészhelyzeti válasz alapelveit.

A létesítménygazdálkodási ipar megértése. Megtanulják, hogyan kell kezelni a pénzügyek, a közgazdaságtan, a marketing, az üzleti jog alapjait

Az ezekben a modulokban megszerzett kompetenciák az év végén egy végső projektben kerülnek össze. A diákok egy kis csoportjában prototípust vagy egy létesítménykörnyezet megújítását végezzük.

2. és 3. év (I. fázis)

A 2. és 3. év összesen 3 modulból áll, amelyek közül a második és a harmadik a váltakozó jellegű.

Emberek és szervezetek fejlesztése
Figyeljen közelebbről a szervezetekben dolgozó emberekkel való viselkedési szempontokra. (Tanfolyamok: szervezeti magatartás, üzleti jog

Üzleti teljesítmény és innováció kezelése
Ismerje meg, hogyan kell kezelni az ügyfélkapcsolatokat, a szolgáltatások marketingjét és az árképzési stratégiákat. (Tanfolyamok: számvitel, műveletek kezelése, menedzsment információs rendszerek és marketing)

A nemzetközi létesítményipar feltárása

Ebben az 5 hónapos gyakorlati gyakorlatban élni és dolgozni fogsz egy valódi életben, a kultúrák közötti kulturális környezetben külföldön.

3. év (II. Fázis)

Kiválóság létrehozása a létesítménygazdálkodásban. A modul fő célja a stratégiai menedzsment. Megvizsgálja a szervezetek vállalati stratégiai lehetőségeit, és arra ösztönzi Önt, hogy stratégiai szinten integrálják azt, amit a korábbi kurzusokban tanultak, a vizsgálati képességek alapján.

4. év

Olyan személyre szabott kontextust választ, amelyben elvégezni fogja a főiskolai diplomát, és lehetősége van egy személyre szabott tananyag összetevő elkészítésére (pl. Kisebb, munkahelyi, tanácsadó jelentés, üzleti terv). Személyes edző felügyelete alatt dolgozol a végső értekezéseden, amit az év végén meg fogsz védeni.

Tanulmányi terhelés és coaching

Tanulmányi terhelés
A tanulmányterhelés téma szerint eltér, de az iskolában átlagosan heti 32 órát tölt. Ez azt jelenti, hogy előadásokat tartunk, projektekkel és feladatokkal foglalkozunk, és felkészülünk az értékelésekre. A gyakorlati hetekben az „Étel és ital” alatt teljes munkaidőben fogsz dolgozni a konyhában, az étteremben vagy az iskolánk recepciója mögött.

Tanulási coaching
A International Facility Management-ben töltött évek alatt portfóliót fog létrehozni. A hallgatói karrier edzője segít a portfolió értékelésében. Professzionális, szolgáltatásorientált hozzáállást várunk. Ezeket a szempontokat a tanulmányok során értékelik.

Diák tanácsadó

A tanuló tanácsadója tájékoztatást, tanácsadást és útmutatást nyújt az oktatási és foglalkozási döntések, a tanulmányi feltételek és a hallgatói támogatások tekintetében. Ez az a személy is, aki forduljon, ha személyes problémáit szeretné megvitatni, amelyek befolyásolhatják az életedet diákként.

Felvételi követelmények

Ehhez a programhoz a felvételi követelmények:

A felsőfokú középfokú oktatás (havo) vagy az egyetem előtti szint (holland) diplomáival egyenértékűnek kell lennie a Breda University of Applied Sciences tanulmányi programjának beiratkozásához.

Kérjük, keresse meg a nevelési szintjét a holland oktatási rendszerhez képest a nem holland oklevelek listáján.

Miután megkapta a kérelmet, tájékoztatjuk Önt, ha megfelel az oktatási követelményeknek. Ha kétség merül fel, Nuffic (a felsőoktatás nemzetközi együttműködésének szervezete) Nuffic (tanácsadás) minősítést kap.

Vizsga angolból, mint idegen nyelvből

Szüksége lesz arra is, hogy bizonyítsa az egyik ilyen vizsgálat eredményeit:

  • CAE (Cambridge Advanced Certificate) vagy CPE (angol nyelvvizsga)
  • IELTS teszt (minimális általános sávszélesség: 6,0, minimális alsó index: 6,0)
  • TOEFL teszt (minimális pontszám 80 internet alapú, és minimális alsó index 20 szólásért)

Az angol nyelvvizsga kivétele alóli mentességek

Angol nyelvű teszt eredményeinek nem kell angol nyelvű vizsgaeredményeket beadnia, hogy angol nyelvű programban részt vehessenek, ha:

  • Ön holland havo vagy vwo végzett
  • a középiskolák vagy egyetemek oktatásának nyelve az angol anyanyelvű angol nyelvű ország (vagyis az alábbi országok egyike: Ausztrália, Kanada (Quebec excluded), Írország, Új-Zéland, Egyesült Királyság vagy a Amerikai egyesült államok)
  • olyan oklevelet szerzett, amely szerepel a Nuffic által összeállított oklevelek listáján, és az egyik vizsgatárgya angol volt.

3 éves pálya

Ha a középiskolai diploma a holland vwo-oklevelhez hasonlítható, akkor jogosult lehet a hároméves pályára való felvételre.

Bachelor után

Miután megismerkedtünk az International Facility Management-vel, akkor felkészült lesz arra, hogy beléphessen számos létesítményhez kapcsolódó karrierbe otthon vagy külföldön.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

10 további kurzus Breda University of Applied Sciences »

Utoljára frissítve Április 16, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2, 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
2,083 EUR
törvényes díj EU diákok. Az első év diákjai 1 041 eurót fizetnek. 9 777 EUR a nem uniós diákok számára.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2, 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date