Meg tudod kapcsolni egy szállodát egy felejthetetlen élményben? Ön kombinálja a kiváló szolgáltatást, a fenntarthatóságot és a nyereség maximalizálását? Ha szeretne változtatni, ez a program az Ön számára!

A vendégszeretetben mindenki számára fontos a tapasztalat megteremtése. Hogyan reagál a társadalom individualizálására és hogyan kezelik az egyre kritikusabb ügyfelet? Meg fogja tanulni a Hotel Management programunkban. A diploma megszerzését követően készen állsz arra, hogy a professzionális, kreatív és innovatív ötletekkel menjen az extra mérföldre.

A tanulmány áttekintése

Négy év múlva megtanulod, hogyan alakíthatod ki a teljes körű Hotel Manager-t. Hol találja meg álmai munkáját? Gondolj nagyra, gondolj bárhonnan, mert a diákjaink az egész világon dolgoznak. De először először. Meg kell fejlődnie, hogy odaérjen. Segítünk Önnek megtanulni, hogy milyen dolgokat kell tudnia, javítania kell készségeit, és felajánlhatja a munkahelyi képzését. A mi programunkkal mindent meg fogunk adni, amire szüksége van a jövőbeli munkához!

1. év

A két első év modult váltakozó alapon kínálják.

Ismerve a vendéglátás műveleteinek alapjait. Ez a modul bemutatja a vendéglátó-gazdálkodási szervezetek operációs menedzsment és menedzsment információs rendszereit, a gyakorlati képzéssel együtt a Sibelicious cégen belüli képzési vállalatnál.

A vendéglátás menedzsment iparának megértése. Megtanulják, hogyan kell kezelni a pénzügyek, a közgazdaságtan, a marketing, az üzleti jog alapjait

Az ezekben a modulokban megszerzett kompetenciák az év végén egy végső projektben kerülnek össze. A diákok egy kis csoportjában prototípust készít a „jövő lobbijáról”!

2/3. Év I. fázis

A 2. év összesen 3 modulból áll, a második és a harmadik közülük váltakozó alapon.

Emberek és szervezetek fejlesztése
Figyeljen közelebbről a szervezetekben dolgozó emberekkel való viselkedési szempontokra. (Tanfolyamok: szervezeti magatartás, üzleti jog

Üzleti teljesítmény és innováció kezelése
Ismerje meg, hogyan kell kezelni az ügyfélkapcsolatokat, a szolgáltatások marketingjét és az árképzési stratégiákat. (Tanfolyamok: számvitel, műveletek kezelése, menedzsment információs rendszerek és marketing)

A nemzetközi vendéglátóipar feltárása
Ebben az 5 hónapos gyakorlati gyakorlatban élni és dolgozni fog egy valós életben, a külföldi kulturális vendéglátó környezetben.
Gyakorlati elhelyezkedés

Annak biztosítása érdekében, hogy minden hallgató látogatója meglátogasson, és a Breda University of Applied Sciences biztonsági és biztonsági irányelveinek megfelelően, a földrajzi klaszterezés irányelveit követik, és az elhelyezések az alábbi országokban és régiókban találhatók:

Belgium Franciaország Németország Spanyolország

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek az úti célok előre nem látható körülmények miatt változhatnak.

3. év

Kiválóság létrehozása a vendéglátás menedzsmentjében
A modul fő célja a stratégiai menedzsment. Megvizsgálja a szervezetek vállalati stratégiai lehetőségeit, és arra ösztönzi Önt, hogy stratégiai szinten integrálják azt, amit a korábbi kurzusokban tanultak, a vizsgálati képességek alapján.

4. év

Az utolsó évben olyan személyre szabott kontextust választ, amelyben elvégezni fogja a diplomamunkámat, és lehetősége van egy személyre szabott tananyag összetevő elkészítésére (pl. Kisebb, munkahelyi, tanácsadó jelentés, üzleti terv). Személyes edző felügyelete alatt dolgozol a végső értekezéseden, amit az év végén meg fogsz védeni.

Tanulmányi terhelés és coaching

Tanulmányi terhelés
A tanulmányterhelés téma szerint eltér, de az iskolában átlagosan heti 32 órát tölt. Ez azt jelenti, hogy előadásokat tartunk, projektekkel és feladatokkal foglalkozunk, és felkészülünk az értékelésekre. A gyakorlati hetekben a műveletek alatt teljes munkaidőben fogsz dolgozni a vendéglátásban, a konyhában, az étteremben vagy iskolánk recepcióján.

Tanulási coaching
A Hotel Management-ben töltött években részt vesz a menedzsment fejlesztési programban. Itt létrehoz egy személyes fejlesztési tervet (PDP). Ezt a dokumentumot dinamikus és fejlődő tartalom jellemzi, amely az eredményekkel együtt a tanulmányi edzővel való találkozók kiindulópontja lesz. Az edzője az akadémiai tapasztalatok során figyelemmel kíséri előrehaladását és fejlődését, és segít abban, hogy a lehető legjobban kihozza magát.

Diák tanácsadó
A tanuló tanácsadója tájékoztatást, tanácsadást és útmutatást nyújt az oktatási és foglalkozási döntések, a tanulmányi feltételek és a hallgatói támogatások tekintetében. Ez az a személy is, aki forduljon, ha személyes problémáit szeretné megvitatni, amelyek befolyásolhatják az életedet diákként.

Felvételi követelmények

Ehhez a programhoz a felvételi követelmények:

A felsőfokú középfokú oktatás (havo) vagy az egyetem előtti szint (holland) diplomáival egyenértékűnek kell lennie a Breda University of Applied Sciences tanulmányi programjának beiratkozásához.

Kérjük, keresse meg a nevelési szintjét a holland oktatási rendszerhez képest a nem holland oklevelek listáján.

Miután megkapta a kérelmet, tájékoztatjuk Önt, ha megfelel az oktatási követelményeknek. Ha kétség merül fel, Nuffic (a felsőoktatás nemzetközi együttműködésének szervezete) Nuffic (tanácsadás) minősítést kap.

Vizsga angolból, mint idegen nyelvből

Szüksége lesz arra is, hogy bizonyítsa az egyik ilyen vizsgálat eredményeit:

  • CAE (Cambridge Advanced Certificate) vagy CPE (angol nyelvvizsga)
  • IELTS teszt (minimális általános sávszélesség: 6,0, minimális alsó index: 6,0)
  • TOEFL teszt (minimális pontszám 80 internet alapú, és minimális alsó index 20 szólásért)

Az angol nyelvvizsga kivétele alóli mentességek

Angol nyelvű teszt eredményeinek nem kell angol nyelvű vizsgaeredményeket beadnia, hogy angol nyelvű programban részt vehessenek, ha:

  • Ön holland havo vagy vwo végzett
  • a középiskolák vagy egyetemek oktatásának nyelve az angol anyanyelvű angol nyelvű ország (vagyis az alábbi országok egyike: Ausztrália, Kanada (Quebec excluded), Írország, Új-Zéland, Egyesült Királyság vagy a Amerikai egyesült államok)
  • olyan oklevelet szerzett, amely szerepel a Nuffic által összeállított oklevelek listáján, és az egyik vizsgatárgya angol volt.

3 éves pálya

Ha a középiskolai diploma a holland vwo-oklevelhez hasonlítható, akkor jogosult lehet a hároméves pályára való felvételre.

Bachelor után

A vendéglátás vezetőjeként Ön felügyeli egy szervezet működését, amely napi 24 órát, heti 7 napot és 365 napot működtet. A diplomások a világ minden táján, a vendéglátóipar egész spektrumán keresztül dolgoznak, például szállodákban, üdülőhelyeken, hajós körutazásokon, party cateringeken vagy konferencia helyszíneken.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

10 további kurzus Breda University of Applied Sciences »

Utoljára frissítve Április 16, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2, 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
2,083 EUR
törvényes díj EU diákok. Az első év diákjai 1 041 eurót fizetnek. 9 777 EUR a nem uniós diákok számára.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2, 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date