• Időtartam (év): 4
 • Képzettség: Bachelor of Business Administration
 • A képesítés szintje: Bachelor diploma (1. ciklus)
 • Az oktatás nyelve: angol (az első és második tanfolyamok görög nyelven is elérhetők)
 • Tanulmányi mód: Teljes vagy részidős
 • Minimális ECTS kredit: 240

A program profilja

Tábornok

 1. Szakmai tapasztalatszerzés az üzleti adminisztrációban és a következő koncentrációk egyikében: Energiai olaj és gázgazdálkodás; Vállalkozás és innováció; Pénzügy és közgazdaságtan; Emberi erőforrás menedzsment; Információs rendszerek és szociális média; Management; Marketing kommunikáció; Közigazgatás; és Ingatlan.
 2. Mutassa be az üzleti folyamatok ismeretét és az iparág vonzerejének felmérésére való képességet, azonosítsa a kockázatokat és az üzleti lehetőségek globális környezetben való megtapasztalását.
 3. Válasszon és alkalmazzon megfelelő kvantitatív vagy kvalitatív módszereket a problémák elemzéséhez és a szervezetekben való döntéshozatal támogatásához szükséges modern technológiai és analitikai eszközök kihasználásához.
 4. Fejleszteni kell a vezetői és a szervezési készségeket a jövőkép kommunikációja felé, ösztönözve a munkavállalókat és ösztönözni kell az innovációt és a változásokat.
 5. Az etikai kérdések azonosítása és értékelése, valamint a gyakorlati helyzetekre vonatkozó indokolt megoldások továbbítása.
 6. Mutasson kommunikációs készségeket és fejlessze a csapatmunka készségeket.

Konkrét koncentrációs célok

Pénzügy és közgazdaságtan

 1. A közgazdaságtan mélyreható megértése (közbenső mikroökonómiák és makroökonómia, európai gazdaságtan, menedzsmentgazdaság pénz és bank)
 2. Szerezzen szakértelmet pénzügyekben (vállalati pénzügyek, nemzetközi pénzügyi menedzsment, pénzügyi elemzés, pénzügyi piacok).
 3. Fejlessze ki a megfelelő kvantitatív módszerek és problémamegoldó technikák kiválasztásához szükséges készségeket

Karrier kilátások

A közszféra, az ipar, a bankok és más pénzügyi intézmények.

Hozzáférés a további tanulmányokhoz

Az érettségi után a hallgatók közvetlenül hozzáférhetnek további posztgraduális (MBA, MSc, MA, MRes, MPhil és PhD) tanulmányokhoz.

Értékelés

A tantárgyi értékelés általában átfogó záróvizsga és folyamatos értékelés. Folyamatos értékelés lehet többek között a félidős, a projektek és az osztály részvétele.

A levélkategóriákat a záróvizsga súlya és a folyamatos értékelés, valamint a két értékelési komponens tényleges számjegye alapján számítják ki. A tanfolyamminõségek alapján kiszámolják a hallgatók féléves fokozatközi átlagpontját (GPA) és a kumulált pont átlag (CPA).

Graduation követelmények

A hallgatónak 240 ECTS-t és minden programkövetelményt kell kitöltenie.

Legalább 2,0-es kumulatív fokozat-pont-átlag (CPA) szükséges. Így, bár a "D-" PASS fokozat, a CPA 2.0 elérése érdekében átlagos "C" fokozat szükséges.

Tanulási eredmények

Általános (Üzlet)

A program végére a diplomások képesek lesznek:

 1. Kezelje a szervezeti környezethez kapcsolódó kérdéseket, és alkalmazzon fogalmi elveket, módszereket és eszközöket az üzleti problémák megoldásához
 2. Határozza meg a globális üzleti és gazdasági folyamatok egyre összetettebb természetét, valamint annak hatását a szervezet irányítására és növekedésére
 3. Az üzleti folyamatok és eljárások rugalmasabbá tétele a kihívásoknak való megfelelés és az intenzív verseny alatt
 4. Etikai megközelítés elfogadása a vállalati gyakorlatok kezelésében, hogy megoldást találjanak a kormányzati szervek és a nemzetközi fórumok nyomásának fokozására.
 5. Kritikusan értékeli az összegyűjtött adatokat, elemzi és értelmezi a megállapításokat, hogy tájékozott döntéseket hozzon.
 6. Megfelelő kutatási és üzleti szimulációs eszközök azonosítása és használata
 7. A tárgyalásokhoz és a konfliktusok megoldásához szükséges készségek kihasználása az értéknövelt együttműködés újbóli érvényesítéséhez Specifikus (koncentrációk)

Pénzügy és közgazdaságtan

 1. Alkalmazza az alkalmazott gazdasági és pénzügyi elemzés standard elemző eszközeit.
 2. Elemezze, értékelje, értelmezze és bemutassa az anyagokat a pénzügyi és közgazdasági területeken
 3. Ismertesse az üzleti környezet alapjául szolgáló elképzeléseit, és hozzákapcsolja azokat a konkrét tudással a gazdaság és a pénzügy területén

Ösztöndíjak - Pénzügyi támogatás

Az egyetem ösztöndíjat és pénzügyi támogatást nyújt a nappali tagozatos hallgatóknak, akadémiai ösztöndíjak formájában, pénzügyi segítségnyújtás, atlétikai ösztöndíjak és az egyetemi munka-tanulmányi programok formájában.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Görög
University of Nicosia

41 további kurzus University of Nicosia »

Utoljára frissítve November 22, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Contact school
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
8,940 EUR
Helyi / uniós hallgatók éves tandíj; € 9 120 Nemzetközi diákok éves tandíj
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

Contact school

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school