Hivatalos Leírás

58294_IMG_4685.jpg

A kurzus

A Bachelor of Business Administration fokozat a turizmus menedzsment célja, hogy a vállalkozói és menedzsment szaktudás a leendő szakemberek a turizmus és a szolgáltatási ágazat. Ez az elmélet, a szakismeret és a gyakorlat összekapcsolása a helyi, regionális, nemzeti és nemzetközi turisztikai vállalkozások és szolgáltatások szervezésével kapcsolatos jelenlegi irányítási kérdésekkel.

A program különböző tanulási formáit úgy tervezték, hogy átadják a szükséges készségeket és bizalmat a hallgatóknak, hogy vagy saját vállalkozásokat fejlesszenek ki, vagy vezetővé váljanak egy olyan iparágban, ahol folyamatosan szükségük van képzett vezetőkre. Ez egy különleges terület a Katar számára, hiszen 2022-ben készül el a labdarúgó-világbajnokság fogadására.

Az oktatás tartalma angol.

Programok és tevékenységek

Az első év moduljai nem csupán a diákok számára nyújtanak panorámát az idegenforgalom számára, hanem bemutatják azokat a jelenlegi elméleteknek, trendeknek, koncepcióknak és gyakorlatoknak az idegenforgalomban.

A második és harmadik évben a stratégiai erőforrás-fejlesztés, a pénzgazdálkodás és a stratégiai menedzsment, az idegenforgalmi politika és tervezés, az utazásszervezés, a műveleti menedzsment, a humánerőforrás-gazdálkodás és a turizmus marketing területén számos tanfolyamot kínálnak. Ahhoz, hogy befejezze a holland Bachelor of Business Administration (BBA) fokozat akadémiai követelményeit, lehetőséged van arra, hogy egy évet tanulj Hollandiában.

A negyedik év intenzív ipari fókuszt és munkatapasztalatot biztosít az iparág szakmai gyakorlatának elvégzéséhez és kutatási projekt megvalósításához.

58295_IMG_4705.jpg

Program oktatási nyelve:
Angol
Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

2 további kurzus Stenden University Of Applied Sciences - Qatar »

Utoljára frissítve April 29, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Price
29,000 QAR
Tavaszi félév (2017 február - 2018 júl.) *: 29 000 000 Ft * * A féléves díjak a fenti programokba beiratkozó hallgatókra vonatkoznak az első tanulmányi évre, vagyis szeptemberi bevitelre.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date