Read the Official Description

58294_IMG_4685.jpg

A kurzus

A Bachelor of Business Administration fokozat a turizmus menedzsment célja, hogy a vállalkozói és menedzsment szaktudás a leendő szakemberek a turizmus és a szolgáltatási ágazat. Ez az elmélet, a szakismeret és a gyakorlat összekapcsolása a helyi, regionális, nemzeti és nemzetközi turisztikai vállalkozások és szolgáltatások szervezésével kapcsolatos jelenlegi irányítási kérdésekkel.

A program különböző tanulási formáit úgy tervezték, hogy átadják a szükséges készségeket és bizalmat a hallgatóknak, hogy vagy saját vállalkozásokat fejlesszenek ki, vagy vezetővé váljanak egy olyan iparágban, ahol folyamatosan szükségük van képzett vezetőkre. Ez egy különleges terület a Katar számára, hiszen 2022-ben készül el a labdarúgó-világbajnokság fogadására.

Az oktatás tartalma angol.

Programok és tevékenységek

Az első év moduljai nem csupán a diákok számára nyújtanak panorámát az idegenforgalom számára, hanem bemutatják azokat a jelenlegi elméleteknek, trendeknek, koncepcióknak és gyakorlatoknak az idegenforgalomban.

A második és harmadik évben a stratégiai erőforrás-fejlesztés, a pénzgazdálkodás és a stratégiai menedzsment, az idegenforgalmi politika és tervezés, az utazásszervezés, a műveleti menedzsment, a humánerőforrás-gazdálkodás és a turizmus marketing területén számos tanfolyamot kínálnak. Ahhoz, hogy befejezze a holland Bachelor of Business Administration (BBA) fokozat akadémiai követelményeit, lehetőséged van arra, hogy egy évet tanulj Hollandiában.

A negyedik év intenzív ipari fókuszt és munkatapasztalatot biztosít az iparág szakmai gyakorlatának elvégzéséhez és kutatási projekt megvalósításához.

58295_IMG_4705.jpg

Program taught in:
Angol
Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

See 2 more programs offered by Stenden University Of Applied Sciences - Qatar »

Last updated June 18, 2018
This course is Campus based
Start Date
feb. 2019
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
- Tavaszi félév (2017 február - 2018 júl.) *: 29 000 000 Ft * * A féléves díjak a fenti programokba beiratkozó hallgatókra vonatkoznak az első tanulmányi évre, vagyis szeptemberi bevitelre.
By locations
By date
Start Date
feb. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

feb. 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date