Read the Official Description

58293_IMG_4597.jpg

A kurzus

Ez a négyéves Bachelor of Business Administration diplomát International Hospitality Management célja, hogy felkészítse a hallgatók, akik törekszenek vezetői pozíciókat a vendéglátás és a szolgáltató szervezetek, mind a magán-és állami szektorban. Különösen hangsúlyozza az elmélet ötvözését a fogalmak és a vezetői képességek gyakorlati alkalmazásával, a hangsúlyt a nemzetközivé válásra.

A modulok középpontjában a tudás és a készségek átadása mind a szolgáltatásmenedzsment, mind a vendéglátás menedzsment területén.

Az oktatás tartalma angol.

Programok és tevékenységek

Az első évben a diákokat bemutatják a vendéglátás és a szolgáltató ipar számára, kiemelve a szolgáltatás különböző aspektusait és az ügyfelet a szolgáltatás keretében.

A második és a harmadik év egy sor menedzsment modulot foglal magába, amelyek középpontjában a műveleti menedzsment, az emberi erőforrás menedzsment a vendéglátás kontextusában, a stratégiai menedzsment, a vendéglátás és a szolgáltatások értékláncának megértése, valamint a vendéglátás marketingje.

A negyedik év intenzív ipari fókuszt és munkatapasztalatot biztosít az iparban szerzett szakmai gyakorlatok elvégzéséhez és kutatási projekt megvalósításához.

58292_2015_04_19_6023.jpg

Program taught in:
Angol
Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

See 2 more programs offered by Stenden University Of Applied Sciences - Qatar »

Last updated June 18, 2018
This course is Campus based
Start Date
feb. 2019
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
- Tavaszi félév (2017 február - 2018 júl.) *: 29 000 000 Ft * * A féléves díjak a fenti programokba beiratkozó hallgatókra vonatkoznak az első tanulmányi évre, vagyis szeptemberi bevitelre.
By locations
By date
Start Date
feb. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

feb. 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date