BBA in International Business

A Degree Program in International Business (IB), akkor tanulni egy nemzetközi csoport, hogy egy üzleti szakember, aki képes dolgozni, innovatívan mind globálisan, mind helyi szinten, és egy vállalkozó-szerű megközelítés az üzleti fejlődés. Most megtudhatod az alapvető készségek megfelelő a munka az üzleti, mint a marketing, pénzügyi menedzsment, a társasági jog, az üzleti kommunikáció és a projekt tervezés. Akkor kapnak egy konkrétabb megközelítést a téma vizsgálták megvalósított projektek, valamint a helyi vállalatok és szervezetek.

Tanulmányai során, akkor megtanulják felismerni a kihívások, különösen a kis cégek működő északi régiókban, és hogy új megközelítéseket az üzleti fejlődés. Most megtudhatod, a lehetőségeket, hogy az üzleti saját. Javíthatja a nemzetközi készségek tanulmányozása, avagy a gyakorlati képzés külföldön.

A Bachelor of Business Administration fokozat lehetővé teszi, hogy alkalmazható különböző feladatokat különböző területeken az üzleti életben, és a közszférában. A cím lehet, például, marketing menedzser, vezetője az ügyfélkapcsolatok vezetője, szolgáltatások értékesítésének főtárgyaló projekt tervező, oktató vagy vállalkozó.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Lapland University of Applied Sciences »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2020
Duration
42 hónapok
Nappali
Price
Free
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2020
Jelentkezési határidő

aug. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date