Read the Official Description

A BBA (Bachelor of Business Administration) vagy az Anglia Ruskin Egyetem vagy más opciók az Egyesült Királyságból (a University of Sunderland / University of Northampton) vagy a City Vision University-ből Kansas USA-ból. [12 hónap].
Egy olyan tagjelölt, aki befejezte a 5-ös szintű üzleti menedzsment diplomát, bármely fenti brit vagy amerikai egyetemi opció közül választhat a BBA program feltöltéséhez vagy az Egyesült Királyságban az egyetemen való utazással, vagy az online módban az egyetemi tanulás portálján keresztül.


Program Path által nyújtott Master Education International
A BBA (Business Administration Bachelor of Business Administration) olyan egyetemi program, amelyet az Egyesült Arab Emírségek dolgozó szakemberei számára terveztek, és amelyet csak pénteken és 2-2,5 év alatt végezhetnek.
A Master Education International egy jóváhagyott központ, amely a QAULIFI-UK képesítéseket biztosítja


2. lépés: A QUALIFI-UK által kiosztott [7-9 hónap] * [7-10 hónap] - AED9350 teljes képzési díj, melyet az AED850 havi részletekben kell kifizetni.

3. lépés: A BBA (Bachelor Business Degree of Business Administration) záró évében a jelölt választhatja, hogy a fent említett akkreditált egyetemek bármelyikével felveheti a feltöltést:

* A QUALIFI - UK az Anglia és Wales minősítési szabályozóinak elismerő szervezetként elismert. A szabályozók az Angoliai Képesítési és Vizsgakövetelmény Hivatal (Ofqual) és a walesi kormány Walesben. A City Vision Egyetem akkreditált, és az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma és a Felsőoktatási Akkreditáció Tanácsa (CHEA) elismerik, mint országosan elismert akkreditációs ügynökséget. A City Vision Egyetem tanúsítvánnyal rendelkezik az MDHE (Missouri Felsőoktatási Tanszék) középiskolai végzettséggel való ellátására. Hitel átutalása Ha úgy ítéli meg, hogy a tanulás eddigi tanulási eredményei már elértek, akkor kérjük, forduljon a tanfolyamvezetőjéhez, és kérjen tanácsot a koordinátortól, hogy megtudja, vajon igénybe veheti-e a korábbi ismeretek akkreditációját. a kurzus része, és talán még közvetlenül a BBA / BS diploma üzleti évének záró évébe is.

Programfunkciók

 • Vezető tanulási környezet
 • Tapasztalt kar, szakértő a saját területén
 • Teljes körű támogatást nyújtó online rendszerhez való hozzáférés
 • Teljes tanfolyam anyaga felár nélkül
 • Hétvégi ülések (csak pénteken)
 • Legkedvezőbb díjak
  • fizetendő a havi részletekben
 • A program folytatása más országokból.

Jogosultsági kritériumok

Az ideális jelölt bármelyik tudományágban sikeresen befejezte középiskoláját. Azok a pályázók, akik nem rendelkeznek középiskolai bizonyítvánnyal, de jelentős szakmai tapasztalattal is foglalkoznak eseti alapon.

Regisztrációs követelmények

 • Útlevél másolat
 • Útlevél-méretű fénykép
 • Az akadémiai képesítés másolata (legmagasabb)
Program taught in:
Angol
Master Education International - Dubai / Sharjah
Last updated March 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
- AED850 havonta a 4. szintnél
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline