Hivatalos Leírás

A BBA (Bachelor of Business Administration) vagy az Anglia Ruskin Egyetem vagy más opciók az Egyesült Királyságból (a University of Sunderland / University of Northampton) vagy a City Vision University-ből Kansas USA-ból. [12 hónap].
Egy olyan tagjelölt, aki befejezte a 5-ös szintű üzleti menedzsment diplomát, bármely fenti brit vagy amerikai egyetemi opció közül választhat a BBA program feltöltéséhez vagy az Egyesült Királyságban az egyetemen való utazással, vagy az online módban az egyetemi tanulás portálján keresztül.


Program Path által nyújtott Master Education International
A BBA (Business Administration Bachelor of Business Administration) olyan egyetemi program, amelyet az Egyesült Arab Emírségek dolgozó szakemberei számára terveztek, és amelyet csak pénteken és 2-2,5 év alatt végezhetnek.
A Master Education International egy jóváhagyott központ, amely a QAULIFI-UK képesítéseket biztosítja


2. lépés: A QUALIFI-UK által kiosztott [7-9 hónap] * [7-10 hónap] - AED9350 teljes képzési díj, melyet az AED850 havi részletekben kell kifizetni.

3. lépés: A BBA (Bachelor Business Degree of Business Administration) záró évében a jelölt választhatja, hogy a fent említett akkreditált egyetemek bármelyikével felveheti a feltöltést:

* A QUALIFI - UK az Anglia és Wales minősítési szabályozóinak elismerő szervezetként elismert. A szabályozók az Angoliai Képesítési és Vizsgakövetelmény Hivatal (Ofqual) és a walesi kormány Walesben. A City Vision Egyetem akkreditált, és az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma és a Felsőoktatási Akkreditáció Tanácsa (CHEA) elismerik, mint országosan elismert akkreditációs ügynökséget. A City Vision Egyetem tanúsítvánnyal rendelkezik az MDHE (Missouri Felsőoktatási Tanszék) középiskolai végzettséggel való ellátására. Hitel átutalása Ha úgy ítéli meg, hogy a tanulás eddigi tanulási eredményei már elértek, akkor kérjük, forduljon a tanfolyamvezetőjéhez, és kérjen tanácsot a koordinátortól, hogy megtudja, vajon igénybe veheti-e a korábbi ismeretek akkreditációját. a kurzus része, és talán még közvetlenül a BBA / BS diploma üzleti évének záró évébe is.

Programfunkciók

 • Vezető tanulási környezet
 • Tapasztalt kar, szakértő a saját területén
 • Teljes körű támogatást nyújtó online rendszerhez való hozzáférés
 • Teljes tanfolyam anyaga felár nélkül
 • Hétvégi ülések (csak pénteken)
 • Legkedvezőbb díjak
  • fizetendő a havi részletekben
 • A program folytatása más országokból.

Jogosultsági kritériumok

Az ideális jelölt bármelyik tudományágban sikeresen befejezte középiskoláját. Azok a pályázók, akik nem rendelkeznek középiskolai bizonyítvánnyal, de jelentős szakmai tapasztalattal is foglalkoznak eseti alapon.

Regisztrációs követelmények

 • Útlevél másolat
 • Útlevél-méretű fénykép
 • Az akadémiai képesítés másolata (legmagasabb)
Program oktatási nyelve:
Angol
Master Education International - Dubai / Sharjah
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
- AED850 havonta a 4. szintnél
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date