Read the Official Description

BArch (Hons) építészet

BArch

Az építészek elgondolkodnak az ötleteikkel és álmaikkal, és megvalósítják őket. Ezen a Királyi Építészettudományi Intézetben (RIBA) akkreditált tanfolyamon támogatjuk Önt, hogy megtalálja a saját tervezési megközelítését, miközben felkínálja Önt a készségekkel és ismeretekkel az épített környezethez kapcsolódó kérdések kezelésére.

Az Építészek Regisztrációs Testülete (ARB) által előírt és a RIBA által jóváhagyott kurzus lehetőséget biztosít Önnek, hogy:

 • A valódi ügyfelek által készített élő rövidnadrágokon végzett munka
 • Teljesítsd az 1. részedet az építészetben, hogy építészessé válj
 • Csatlakozzon egy olyan tanítási és tanulási kultúrához, amely a professzionális építészeti gyakorlathoz kapcsolódik
 • Megkapja a lehetőséget, hogy kiránduljon az Egyesült Királyságba és külföldre a tanfolyamdíjak részeként
 • Professzionális színvonalú létesítményekben és stúdiókban dolgozik egy dedikált modellkészítő stúdió mellett
 • Hallgassa meg a vendégelőadókat a Trent Talks sorozatunkban
 • Részvétel regionális, nemzeti és nemzetközi versenyeken.
 • Kiváló hallgatói elégedettség - A 2016-ban végzett hallgatók 96% -a elégedett volt a tanfolyamgal és a tanítási módszerekkel. (2016-os hallgatói elégedettségi felmérés)
 • Munka a RIBA mellett egy mentori programban az utolsó évben

Megtanulja, hogy az elképzeléseit a rajzoláson keresztül, valamint a terek feltérképezésével végezheti el a modellkészítés és a 3D-s vizualizáció révén. Stúdió-alapú környezetünkben fantáziadús és praktikus terveket hozhat létre, amelyek együtt járnak az alapvető projekt-koordinációs problémamegoldó készségekkel.

Összefogunk egy gyakorlati, projektorientált megközelítést, amely az architektúra minden fontos vonatkozására kiterjed - összekapcsolva a várostervezést és a fenntarthatóságot az elmélet és az üzleti gyakorlat között. Ezt csoportprojekteken, tanulmányi utakon, iparági alsónadrákon keresztül kapjuk, teljes körű készségeket, ismereteket és tapasztalatokat kínálunk Önnek, hogy az első lépést a karrierje során végezzük el.

Mit tanulsz?

Számos gyakorlati és elméleti projekt különböző térbeli, társadalmi és kulturális helyzetekben. E projektek célja az építészeti koncepciók, gondolkodás és értékek összehangolása a jelenlegi építészeti gondolatokkal és gyakorlattal.

A projektek közé tartoznak a stratégiai gondolkodás és a kreatív képzelet, a részletekre való figyelem, a hagyományos és a digitális formák, illetve a reprezentáció, a nyilvános bemutatás és a vélemények.

Hogy tanultál?

A 40 órás héten alapuló időtartam alapján körülbelül heti 12 órát tölthet le a tervezett tanulás során. Ez magában foglalja az előadást, amelyet kisebb csoportos foglalkozások támogatnak, többek között:

 • szemináriumok
 • útmutatók
 • műhelyek.

Ön is részt vesz önirányított projektmunkában a NOW, a virtuális tanulási környezetünk támogatásával.

A menetrendi üléseken kívül Önnek önálló, független tanulmányt kell készítenie. Ez magában foglalja az előadásokra való felkészülést, a kutatást, a tanfolyam elvégzését, a portfólió fejlesztését és az irányított olvasást, hogy bővítse ismereteit.

A tanfolyamot külső szakemberek támogatják, biztosítva, hogy a tanulás folyamatosan javuljon a valóságos szempontból való kitettség révén a legfrissebb és leggyorsabban növekvő mértékben az épített környezetben.

Nemzetközi lehetőségek

A másodéves hallgatók minden kurzusban lehetőséget kapnak arra, hogy tengerentúli kirándulást vállaljanak egy európai városban. A legutóbbi utazások az alt = "BArch (Hons) Architektúra" -ot látogatták meg Rotterdamban. Az út, amely szerepel a kurzusdíjakban, lehetővé tette a diákok számára, hogy négy potenciális helyszínt látogassanak el az utolsó éves projekt alapjául.

Hogyan értékelhetem?

A kurzus, a tesztek és a gyakorlati módszerek kombinációjával értékelik.

A tanfolyam az értékelésének többségét fogja fel, és csoportos és egyéni projektekből, jelentésekből, prezentációkból, esszékből és portfolióból áll.

Építész lett

Ahhoz, hogy képzett építész legyen, a Királyi Építészettudományi Intézeten (RIBA) keresztül kell kitöltenie az első rész, a második és a harmadik részt. A MArch Architecture kurzusának tanulmányozásával befejezheti a második részt NTU-ban.

Belépési követelmények

Az Egyesült Királyság

Mit keresünk?

 • A-szintek - BBB; vagy
 • BTEC kibővített diplomája - DDM; vagy
 • 120 UCAS Három A-szintű vagy ezzel egyenértékű képesítéssel rendelkező vámtarifaszám; és
 • GCSE - angol és matematika C / 4 osztály.

A munka benyújtása

Felkérést kapnak arra, hogy példákat mutassanak be a munkájukra, hogy bemutathassák művészete és tervezési képességeit.

Nemzetközi

Ha nemzetközi képzettséggel rendelkezik, nézze meg az általunk elfogadott alternatív képesítéseket.

Mit keresünk?

 • A-szintek - BBB; vagy
 • BTEC kibővített diplomája - DDM; vagy
 • 120 UCAS Három A-szintű vagy ezzel egyenértékű képesítéssel rendelkező vámtarifaszám; és
 • GCSE - angol és matematika C / 4 osztály.

A munka benyújtása

Felkérést kapnak arra, hogy példákat mutassanak be a munkájukra, hogy bemutathassák művészete és tervezési képességeit.

Alapítvány tanfolyamok

Ha alapképzést kell tennie a tanfolyam követelményeinek teljesítéséhez, látogasson el a Nottingham Trent International College-ba (NTIC). Az alapítványi kurzusainkat is meglátogathatja, ha az Egyesült Királyságban egy iskolában vagy főiskolában tanul, és szeretné tudni, hogy elfogadjuk-e a képesítést.

Vegyes

Helyszín: City site

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Nottingham Trent University: School of Architecture, Design and the Built Environment »

Last updated October 3, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019