Filter
Bölcsészettudományi Alapképzés (BA)
Ázsia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Vietnámi Bölcsészettudományi Alapdiplomák Megtekintése Ázsia 2019/2020

A Bölcsészettudományi Alapdiploma (BA) egy olyan végzettség, amelyet a három-négy éves egyetemi vagy más felsőoktatási képzést sikeresen elvégző hallgatók kaphatnak meg. Egy tudományterület koncentrált tanulmányozását és a téren szerzett speciális ismereteket egyaránt díjazza.

Mivel a legnagyobb és legnépesebb kontinens a világon, Ázsiában áll számos etnikai csoportok, a kultúrák, a környezet, a gazdaság, történelmi kapcsolatok, és a kormányzati rendszerek.

Vietnámi Bölcsészettudományi Alapképzések Áttekintése Ázsia 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Vietnámi, Ázsia

SOAS University of London

Az ázsiai tanulmányok széles körű szakértelmét tükrözi a brit 2001-es kormányzati felmérés részlegében elért 5 pont. SOAS nak a legmagasabb aránya a kutató-aktív egyetemi ... [+]

BA vietnami és ...

Időtartam: 3 év vagy 4 év (beleértve egy év külföldön). A diákok vietnámi diplomáját is teljesítik, és egy évet töltenek Vietnámban a BA Délkelet-ázsiai tanulmányok (köztük egy év külföldön) elnyerésével.

Belépési követelmények

BTEC: DDMHozzáférés a HE-be: Legalább 30 Level 3 Credits a Distinction-banSkót Highers: AABBBSkót Haladó Highers: ABBÍr LC: 320 pont 5 magasabb szintű tantárgyból C1 vagy annál magasabb fokozatbanSpeciális elhelyezés: 4 4 4 (két félév - UCAS A csoport) és US HSGD a GPA 3.0-malEuro Bacc: 80%Francia Bacc: 14/20Német Abitur: 2.0Olaszország DES: 80/100Ausztria Mat: 2.0Lengyel mat: Összesen 75%, beleértve 3 kiterjesztett tantárgyat... [-]
Egyesült Királyság London Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul