$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Megtekintés Turizmus és vendéglátás Graduális Tanulmányok Bangladesben 2022

A Bölcsészettudományi Alapdiplomát (BA) általában egy négy éves főiskolai szintű képzés végeztén kapják a hallgatók. Ez a fajta diploma nagy hangsúlyt fektethet a természettudományokra, a bölcsészetre, de akár a kettő elegyére is. Banglades egy szabályozó hatóság neve University Grants bizottság Banglades amely felügyeli 34 állami egyetem és 60 magánegyetemek.… Tovább

A Bölcsészettudományi Alapdiplomát (BA) általában egy négy éves főiskolai szintű képzés végeztén kapják a hallgatók. Ez a fajta diploma nagy hangsúlyt fektethet a természettudományokra, a bölcsészetre, de akár a kettő elegyére is. 

Banglades egy szabályozó hatóság neve University Grants bizottság Banglades amely felügyeli 34 állami egyetem és 60 magánegyetemek. A 's fő célja annak biztosítása, hogy az oktatási intézmények minőségi oktatás. Biztosítják továbbá, hogy a hallgató a kultúra tiszteletben tartsák valamennyi felsőoktatási intézmény.

A Legjobb Turizmus és vendéglátás Bölcsészettudományi Alapképzések Bangladesben 2022

Kevesebb
További információ Bangladesben folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Larnaca College
Dhaka, Banglades +2 Több

Ez egy izgalmas lehetőség, hogy összekapcsolják a tanulmányaidat Hospitality Management egy tanulmányi és karrier összpontosít Hotel Management.

Ez egy izgalmas lehetőség, hogy összekapcsolják a tanulmányaidat Hospitality Management egy tanulmányi és karrier összpontosít Hotel Management. -
BA
Nappali
Angol
Campus