$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Tűztudomány Bölcsészettudományi Alapdiploma Összevetése

A Bachelor diploma egy négy éves egyetemi diploma, bár lehet, hogy a diákok bárhol három hét év alatt fejezik be. A Bachelor of Arts általában összpontosít bölcsészettudomány, a tudományok vagy mindkettő. Mi a BA tűz a tudomány? Ez a mező a tanulmány túlmutat a hagyományos feladatait egy tűzoltó. A diákok a tűz tudomány bevezetik a szükséges tudást, hogy a nyilván… Tovább

A Bachelor diploma egy négy éves egyetemi diploma, bár lehet, hogy a diákok bárhol három hét év alatt fejezik be. A Bachelor of Arts általában összpontosít bölcsészettudomány, a tudományok vagy mindkettő.

Mi a BA tűz a tudomány? Ez a mező a tanulmány túlmutat a hagyományos feladatait egy tűzoltó. A diákok a tűz tudomány bevezetik a szükséges tudást, hogy a nyilvánosságnak a biztonsági, felvilágosítás tűzvédelmi keresztül közösség információs és magatartási tűz vizsgálatokat, többek között. Mivel a tűzoltók általában az első válaszadókat, a diákok képzett EMTs és mentősök. Ez a komplex területen ténylegesen nőtt is tanulmányokat veszélyes anyagokat, és hogyan, hogy megmentsék az embereket a sok megrázó helyzeteket.

Ha azt szeretnénk, hogy a vonat, hogy egy valós hős, a tűz a tudomány egy nagy terület, hogy folytassa. Együtt tűzoltás, a diákok tanítják jól kommunikálni az emberekkel az élet minden területén.Közösségi tájékoztatási és oktatási nagyok részeit ezen a területen a tanulmány. A diákok megtanulják, hogyan válhat egy aktív része a társadalomnak. Ez átalakítja az időn kívül a munka is.

Attól függően, hogy veszel egy hagyományos on-campus útvonalon vagy úgy dönt, hogy keresni egy bizonyos fokú interneten, van egy megfizethető utat, hogy biztosítsák BA tűz Science. A költségek függnek a program és a helyszín.

Sok diplomás a tűz diplomát látomása egyre hősies tűzoltók. Bár ez a hagyományos útvonalon, vannak más lehetőségek. A Bachelor of Arts Tűz Science felkészíti a tanulókat a pályára a sürgősségi orvosi ellátás, rendőrség és a törvényszéki tudományok. Program kapcsolódó tanfolyam változik iskolánként. Néhány karrier lehetőségek igényelnek képzés speciális területeken, mint például a nyomozás, illetve magasabb fokozatot. Ha szeretné, hogy bemegy egy területen más, mint egy tűzoltó, hogy a program úgy dönt, támogatja egy ilyen eltérés.

Sok lehetőséget keresni a tűz diplomát. Online fok egyre népszerűbb, és lehetővé teszi a rugalmasabb menetrend. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
East Georgia State College
Swainsboro, Amerikai Egyesült Államok

East Georgia State College remek hely a Tűz- és Sürgősségi Szolgáltatások Igazgatóságának tanulmányainak folytatására. Itt található: Remek oktatók, mint például Beverley Walk ... +

East Georgia State College remek hely a Tűz- és Sürgősségi Szolgáltatások Igazgatóságának tanulmányainak folytatására. Itt található: Remek oktatók, mint például Beverley Walker, volt tűzoltó hadnagy, aki 25 éves tűzoltó és sürgősségi szolgálati tapasztalattal rendelkezik, valamint sok évig oktatóként és oktatóként Grúziában és a Nemzeti Tűzoltó Akadémián. Online tanulási környezet, amely kielégíti a sürgősségi szolgálatok ütemtervének és a feltörekvő közigazgatási szakemberek ütemtervének összetett igényeit. Megfizethető módja a tanulmányok folytatásának, elfogadható tandíjakkal, bőséges pénzügyi támogatással és a HOPE ösztöndíj előnyeihez való hozzáféréssel. Kihívást jelentő tanfolyamok kombinációja a tűzoltó és sürgősségi szolgálatok adminisztrációjában, a közigazgatásban, a szervezeti magatartásban és a szakmai fejlődésben, hogy felkészüljön a vezetői szerepre a sürgősségi szolgálatok adminisztrációjában és irányításában. -
BA
Angol
Campus