$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Törvényszéki tudomány Bölcsészettudományi Alapdiploma Összevetése

BA egy mozaikszó, amely jelentése Bachelor of Arts, olyan mértékben, hogy úgy háromtól öt év alatt fejezik. Általában a világ legelső bölcsész diplomát, a BA is kínálnak egy sor tudományok és a speciális területeken. Több ezer diák évente folytatni Bas a legkülönbözőbb témákban. Kriminalisztika egyik ezeken a területeken, de hogy pontosan mi is az a BA Forensic Sc… Tovább

BA egy mozaikszó, amely jelentése Bachelor of Arts, olyan mértékben, hogy úgy háromtól öt év alatt fejezik. Általában a világ legelső bölcsész diplomát, a BA is kínálnak egy sor tudományok és a speciális területeken. Több ezer diák évente folytatni Bas a legkülönbözőbb témákban.

Kriminalisztika egyik ezeken a területeken, de hogy pontosan mi is az a BA Forensic Science? Ez a tanfolyam magában foglalja az alkalmazás a tudományos módszerek és adatok az igazságszolgáltatási rendszer, hogy tudományos bizonyítékok használatra bíróságok. A diákok tanulmányi témákról, mint a DNS-bizonyíték, toxikológia, látens nyomatok, ballisztikai, és nyom. Néhány tudományos témáik ezen a területen is az antropológia, fogászat, biológia, botanika, patológia, rovartan, számítástechnika, a pszichológia, és még a statisztika. Diákok is szükség van, hogy megtudjuk, a büntető igazságszolgáltatás és az alapokat a törvény.

Számos előnye van annak, megszerezte a kriminalisztika mértékben.A BA diplomát megkönnyíti a diákok munkát találni, és növelheti életkeresetekre. Végül a tanulmány szükséges keresni a BA kriminalisztika elősegítheti más fontos életvezetési, mint például a problémamegoldás, az elemzés, és a kritikus gondolkodás.

Mivel minden iskola egy másik program különböző képzési költségeit, az ár megszerezte a BA is nagyon eltérőek. Vegye fel a kapcsolatot az intézmények, hogy szeretne részt venni, így lehet meghatározni, hogy meg tud felelni a követelményeknek.

Sok diák, akik keresnek egy BA kriminalisztika tovább lesz törvényszéki szakértők, elemzők, és laboratóriumi technikusok, azon dolgozik, hogy kiderüljön, a tudományos bizonyítékok bírósági eljárás. Pályakezdő ezek a programok is megtalálja a foglalkoztatást segítő magándetektív, vagy egyre tanácsadók. Azok, akik érdeklődnek a válás professzorok vagy jogosult még magasabb pozíciókban is folytassa a mester diploma vagy doktori.

Ha szeretne egy ilyen fok, van egy adatbázis tele programok közül lehet választani. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Thiel College
Greenville, Amerikai Egyesült Államok

A(z) Thiel College törvényszéki könyvelő szakosként megtanulja, hogyan tudja a számok iránti szeretetét és erős rendérzékét érvényesíteni, miközben pénzügyi nyomozó lesz. Pénz ... +

A(z) Thiel College törvényszéki könyvelő szakosként megtanulja, hogyan tudja a számok iránti szeretetét és erős rendérzékét érvényesíteni, miközben pénzügyi nyomozó lesz. Pénzügyi és/vagy rendszervizsgálatok elvégzése közben fejleszti a számviteli, könyvvizsgálati és nyomozási készségeket, hogy feltárja az igazságot. Biztosak vagyunk benne, hogy a szakterületén talál munkát, a Thiel könyvelő szakosok 100%-a a saját területén talál munkát! Főbb jellemzők Ismerje meg az általánosan elfogadott számviteli elveket, és tudjon pénzügyi kimutatásokat készíteni, és megvizsgálja mások nyilatkozatait esetleges csalás szempontjából. Megérteni a független auditok és az általánosan elfogadott könyvvizsgálati standardok fontosságát. Alapvető ismeretekkel kell rendelkeznie az Internal Revenue Code-ról és az adók hatásáról a vállalkozásokra. Hálózati kapcsolatépítés kiváló üzleti öregdiákokkal, és bekerüljön a Chi Eta Signába juniorként vagy idősebbként. Szerezze meg a lehetőséget, hogy ösztöndíjat szerezzen a Haller Enterprise Institute-tól, és kapjon díjat a Pennsylvania Institute of Certified Public Accountants-tól. -
BA
Nappali
4 év
Angol
aug. 2023
Campus