$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Szállítás tervezés Bölcsészettudományi Alapdiploma Összevetése

Ha három-öt éves egyetemi tanulmányokat tölt be egy képzőművészeti, társadalomtudományi vagy humán tudomány területén, akkor BA-t vagy Bachelor of Arts-t kereshet. Ez a fokozat jelezheti a munkáltatóknak, hogy alapvető ismerete van a tárgynak, amelyet tanulmányoztak. Mi a BA a közlekedési tervezésben? A szállítás olyan gépekkel és eszközökkel foglalkozik, amelyek em… Tovább

Ha három-öt éves egyetemi tanulmányokat tölt be egy képzőművészeti, társadalomtudományi vagy humán tudomány területén, akkor BA-t vagy Bachelor of Arts-t kereshet. Ez a fokozat jelezheti a munkáltatóknak, hogy alapvető ismerete van a tárgynak, amelyet tanulmányoztak.

Mi a BA a közlekedési tervezésben? A szállítás olyan gépekkel és eszközökkel foglalkozik, amelyek embereket és árukat mozgatnak egy helyről a másikra, beleértve a vonatokat, autókat, csónakokat és repülőgépeket. A tervezés szempontja az esztétika, a fenntarthatóság és a hatékonyság. Lehetséges kurzusok közé tartozik a mérnöki, az alternatív üzemanyagforrások, a vízi biztonság és a jövőbeni piaci trendek. Néhány program magában foglalja a gyakorlati tanulás lehetőségét.

Néhány képesség, amit ebben a programban nyerhetsz, a finom motoros képességek, a részletek és a kritikai gondolkodás szeme. Finom motoros képességekkel és szemmel a részletekre, akkor megoldhatja a kisebb darabokat érintő problémákat. A kritikus gondolkodás segít megoldásokat kidolgozni az ilyen problémákra.

A tandíj az egyetemek és a szakok között változik. Annak érdekében, hogy meghatározza a diploma költségeit, tudnia kell, milyen díjakat vehet fel az iskolában. Hasznos továbbá könyvköltségkutatásokat is eldönteni, és eldöntheti, hogy az online tanfolyamokat mozgatni, átutazni vagy részt venni.

A főiskolai diplomát a közlekedési tervezés, akkor keresni a karrier a sok különböző közlekedési szempontból. A műszaki oldalon, akkor kérheti a pozíció, mint egy autó, kerékpár, jacht vagy más jármű tervezője. A közlekedési útvonalak tervezése, mint egy építészmérnök, egy újabb karrier, amit folytathat. A jövőre nézve munkahelyet jelenthet, mint olyan cégújító vagy kutató, aki segít a járműveket új üzemanyagforrásokká alakítani.

Mivel a szállítási igények univerzálisak, ez a téma a világon szinte bárhonnan tanulmányozható. Szűkítsd meg a keresést úgy, hogy eldöntöd egyfajta szállítást, hogy tanulmányozd és keressetek olyan iskolákat, amelyek kiválóan hatnak ezen a területen. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
IED – Istituto Europeo di Design Torino
Turin, Olaszország

A Transportation Designer olyan szakember, aki az elsődleges szállítóeszközök tervezésével foglalkozik, és képes számos különböző jármű, például motorkerékpár, jacht és mobili ... +

A Transportation Designer olyan szakember, aki az elsődleges szállítóeszközök tervezésével foglalkozik, és képes számos különböző jármű, például motorkerékpár, jacht és mobilitási rendszer tervezésére. A Transportation Designer képes összeegyeztetni a stílus, a technika, az aerodinamika, a gyártási megvalósíthatóság és az ergonómia szempontjait. Az ilyen formatervezőnek mélyen meg kell értenie a terméket és a fogyasztó által keresett funkciókat, hogy világos elképzelése legyen a formatervezés és a marketing, az innováció és a kereskedelmi követelmények kapcsolatáról, valamint a társadalmi trendről és a gazdasági háttér, amelyben tevékenykedik. -
BA
Nappali
3 év
Angol
okt. 2022
15 szept. 2022
Campus