Keystone logo

73 BA Programok ban ben Politika 2024

Szűrők

Szűrők

  • BA
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Politika
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (73)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

BA Programok ban ben Politika

A Bachelor of Arts egy olyan alapképzés, amely a felsőoktatás első szakaszaként szolgál a művészetet vagy tudományt folytató hallgatók számára. Körülbelül négy éves munka révén a hallgatók egy fókuszált főnököt kiegészíthetnek bölcsészettudományi és humánus kurzusokkal.

Mi a BA a politikában? Ez a program általában a világ nemzeteivel és kormányaival, valamint az emberekkel, a természeti világgal és egymással való kapcsolataikat kínálja. A szociológia, a történelem, a kultúra, a közgazdaságtan és több tényező ezekre a tanfolyamokra, és a diákokat általában különböző kutatási módszerek és elemzési elméletek képezik. Ebben az egyetemi programban a diákok kiigazíthatják tanterveiket, hogy az egyes tudományágakra és érdeklődési területekre összpontosítsanak, és egyes programok lehetővé tehetik a tágabb értelemben vett interdiszciplináris tanfolyamokat.

A BA Politikában a hallgatók képesek szerezni készségeket fontos politikai helyzetekben és kérdésekben; ezek a készségek értékesek máshol is az életben és karrierjükben. A program ösztönzi a kutatást és a kritikai elemzést, az írásbeli és beszédkészségeket, az együttmûködõ társaikkal való együttmûködést és ezeknek a technikáknak az érvek megfogalmazására való alkalmazását.

A főiskolai végzettség megszerzésének költsége változhat a program jellegétől és az iskolai oktatás mértékétől függően. Az egyéb költségek, például az alkalmazási díjak vagy a tengerentúli hallgatókra vonatkozó magasabb tandíj is alkalmazható. Lépjen kapcsolatba az adminisztratív irodával, hogy pontos információkat találjon a helyzetéről.

A BA Politikában a diplomások úgy döntenek, hogy pályafutást folytatnak kormányzati vagy más szervezeteken belül a köz- vagy magánszférában. A kormányzati tisztviselőkből való közvetlen kibontakozás mellett az egyének szociális kutatók és közszolgálati munkatársakként is támogatási szerepet vállalhatnak, segítve a tisztviselőket a tájékozott döntések meghozatalában. A nemzetközi kapcsolatokra összpontosuló diplomások diplomáciai szolgálatot végző tisztviselőkké válhatnak, míg a kutatásban és az aktuális eseményeken érdeklődők az újságírásban is részt vehetnek. Bizonyos esetekben a diplomások inkább jótékonysági szervezeteket vagy emberi jogi kampányokat alkalmaznak.

Számos iskola világszerte befogadó programot szerez a BA politikában való megszerzésére; ezek közül sok a távoktatás online opcióit is tartalmazza. További információkért keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodájával a nyomtatvány kitöltésével.