Filter
Bölcsészettudományi Alapképzés (BA)
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Olasz Bölcsészettudományi Alapdiplomák Megtekintése Nyugat-Európa 2019/2020

A Ba (Bölcsészettudományi Alapképzés) egy főiskolai szintű diploma, amelyet magán- és állami egyetemek egyaránt kínálnak. A képzés ötvözi az általános kurzusokat az olyan szakirányú kurzusokkal, amelyek felkészítik a hallgatókat a szakmában való elhelyezkedésre.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Olasz Bölcsészettudományi Alapképzések Áttekintése Nyugat-Európa 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
BAOlasz

1 Találatok Olasz, Nyugat-Európa

University of Kent, School of European Culture and Languages

Az olasz a Kent első nyelvű tanszéke volt, és büszkék vagyunk arra, hogy olyan tanulmányi kurzust kínálunk, amely lehetőséget ad arra, hogy olaszul tanuljon magas színvon ... [+]

BA (Hons) olaszul

Az olasz nyelv nemcsak a saját országában, hanem több mint 15 millió ember Svájcban, Észak-Amerikában és Ausztráliában beszél. Az olasz nyelv tanulásával Ön egy eszközt adhat olasz kulturális gazdagságának felfedezésére és a római örökség, a reneszánsz, a modern építészet és a divat megnyitására.

Az olasz az egyik első nyelvi osztály volt, amelyet Kent-en hoztak létre, és büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan tanulmányi kurzust kínálunk, amely lehetővé teszi az olasz nyelv magas színvonalú megtanulását és az olasz kultúra megismerését. A kurzus olyan témákat ölel fel, mint az olasz irodalom története, a 19. és 20. századi olasz fikció, a fasizmus, a neorealista és a poszt-neorealista mozi, valamint a női írók. Tudod tanulni olaszul Kenten, hogy van-e A-szintű vagy GCSE-t olaszul, vagy kezdőként. A teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben tanulhat.... [-]

Egyesült Királyság Canterbury
Kérj Információt
Nappali
Részidős oktatás
4 - 7 év
Campus
Bővebben magyarul