Filter
Bölcsészettudományi Alapképzés (BA)
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Olasz Bölcsészettudományi Alapdiploma Összevetése

Számos diák úgy döntött, hogy olaszul egy mesterképzést választ, mert lehetőséget nyújt a lenyűgöző ország nyelvének és kultúrájának megismerésére. Az ilyen fokozat a karrierjükben is jelentős előnyt biztosít a birtokosoknak, hiszen az olasz nyelvtudás a jelenlegi gazdaságban igen kívánatos vonás.

Mi a BA olaszul? Ennek a fokozatnak a megszerzéséhez a diákoknak az olasz nyelvű folyékonysági szinteket kell elérniük. Emellett sok program jelentős kulturális elemeket is tartalmaz a diákok oktatásába. Ezt gyakran külföldi tanulmányok keretében végzik, amelyek során a diákok Olaszországban főiskolai szintű órákon vesznek részt, amelyek kreditjeiknek tekinthetők. A hallgatókat is meg kell adni a kulturális jelentőségű olasz művészeti formákra, például az irodalomra, táncra és zenére.

Olaszország az egyik legfontosabb európai gazdaság, és mint ilyen sok munkáltató, akik aktívan törekszenek arra, hogy olyan személyeket vegyenek fel, akik kényelmesen kommunikálhatnak olaszul. Számos olyan olasz cég is rendelkezik irodával a világ minden táján, akik szintén keresik a kétnyelvű alkalmazottakat, akik áthidalhatják az olasz székhelyük és nemzetközi helyszíneik közötti szakadékot.

Az olasz nyelvű Bachelor of Arts az egész világon különböző intézményekből származik. A programok befejezéséhez szükséges költségek nagymértékben változhatnak a hallgató származási országától, valamint a tandíj és a megélhetési költségek függvényében. Ahhoz, hogy jobb becslést kapjunk a teljes kiadásokról, a hallgatóknak független kutatást kell folytatniuk és kapcsolatba kell lépniük az iskolákkal.

Sok karrier áll rendelkezésre azok számára, akik olaszul a Bachelor of Arts. Olaszország történelmileg a nagy művészet központjaként ismert, és a mai napig vezető szerepet tölt be a művészeti témákban, mint a divat, a belsőépítészet és a bútortervezés. Emellett Olaszország sok műszaki társaságnak is otthont ad. Mivel ezeknek a vállalkozásoknak számos nemzetközi kapcsolata van, azok számára, akik olaszul és egy másik nyelven tudnak kommunikálni, nagyon kívánatos számukra.

Azok az egyének, akik szeretnének többet megtudni a Bachelor of Arts olasz nyelvű alkalmazásáról, hasznosnak tartják a programlisták áttekintését. Ez lehetővé teheti a potenciális hallgatók számára, hogy jobban megértsék az ezen a fokozatot kínáló intézményeket, valamint az online alkalmazás követelményeit. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
BAOlasz

1 Találatok Olasz

University of Kent, School of European Culture and Languages

Az olasz a Kent első nyelvű tanszéke volt, és büszkék vagyunk arra, hogy olyan tanulmányi kurzust kínálunk, amely lehetőséget ad arra, hogy olaszul tanuljon magas színvon ... [+]

BA (Hons) olaszul

Az olasz nyelv nemcsak a saját országában, hanem több mint 15 millió ember Svájcban, Észak-Amerikában és Ausztráliában beszél. Az olasz nyelv tanulásával Ön egy eszközt adhat olasz kulturális gazdagságának felfedezésére és a római örökség, a reneszánsz, a modern építészet és a divat megnyitására.

Az olasz az egyik első nyelvi osztály volt, amelyet Kent-en hoztak létre, és büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan tanulmányi kurzust kínálunk, amely lehetővé teszi az olasz nyelv magas színvonalú megtanulását és az olasz kultúra megismerését. A kurzus olyan témákat ölel fel, mint az olasz irodalom története, a 19. és 20. századi olasz fikció, a fasizmus, a neorealista és a poszt-neorealista mozi, valamint a női írók. Tudod tanulni olaszul Kenten, hogy van-e A-szintű vagy GCSE-t olaszul, vagy kezdőként. A teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben tanulhat.... [-]

Egyesült Királyság Canterbury
Kérj Információt
Nappali
Részidős oktatás
4 - 7 év
Campus
Bővebben magyarul