Filter
Bölcsészettudományi Alapképzés (BA)
Libanon A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Találj Nyelvek Bölcsészettudományi Alapdiplomák Libanonban 2019/2020

A BA a Bachelor of Arts, azaz a Bölcsészettudományi Alapképzés rövidítése. Ez a graduális diploma számos specializációban létezik, és olyan bölcsészeti és szakirányú kurzusokat kínál, amelyek felkészítik a hallgatókat a munkavállalásra.

Libanon, hivatalosan a Libanoni Köztársaság, egy olyan ország a kelet-mediterrán. Ez által határolt Szíria az északi és a keleti és a déli Izraelt.

A Legjobb Nyelvek BA-k Libanonban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Nyelvek, Libanon

Lebanese International University

A modern angol nyelvtan szisztematikus és szigorú felmérése szerkezetének kortárs angol nyelvtan. A kurzus feltárja a használat probléma kapcsolódó kortárs nyelvtan mind ... [+]

Bachelor Oktatás angol, mint második nyelv

A program magában foglalja a következő tanfolyamok:

Története az angol nyelv

Ez a kurzus végigköveti a fejlesztés az angol, akik mind az angol nyelvű (a hangok, a szókincs, valamint dialektusok), valamint a társadalmi és politikai erők, amelyek befolyásolták a nyelv. Három alapvető témák biztosítják a szerkezet: a történelem, a sokszínűség, és a változás. A történelem az angol, mint az Angliában kifejlesztett, Egyesült Államok, és más a világ.

Angol szintaxisa TEFL tanárok

A modern angol nyelvtan szisztematikus és szigorú felmérése szerkezetének kortárs angol nyelvtan. A kurzus feltárja a használat probléma kapcsolódó kortárs nyelvtan mind szóban és írásban. Nyelvtan, hogy a rendszer az elvek és szabályok, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy megszervezi a szavak és mondatok koherens, értelmes nyelvet. Nyelvtani használat "hiba" fordulnak elő, ha bármelyikünk sérti ezen elvek vagy szabályok nyelvtani szervezet.... [-]

Libanon Beirut
Október 2019
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul