Filter
Bölcsészettudományi Alapképzés (BA)
Fülöp-szigetek A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Nézd meg Nyelvek BA Képzések A Fülöp-szigeteken 2019/2020

A Bölcsészettudományi Alapdiplomát (BA) általában egy négy éves főiskolai szintű képzés végeztén kapják a hallgatók. Ez a fajta diploma nagy hangsúlyt fektethet a természettudományokra, a bölcsészetre, de akár a kettő elegyére is. 

Sokan szeretik a jó emberek, a Fülöp-szigeteken és az életmód. Itt tanuló is segíthet megtanulni keveredés a kultúra az emberek, mint ha vállalják az egyetemi képzés a helyi főiskola Egyetem Állami Egyetem és főiskola vagy az egyetem, a Fülöp-szigeteken. Fülöp-szigetek a harmadik legnagyobb angol nyelvű ország a világon, amely megkönnyíti a dolgokat, a nemzetközi diákok számára.

A Legjobb Nyelvek Bölcsészettudományi Alapképzések (BA-k) A Fülöp-szigeteken 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Nyelvek, Fülöp-szigetek

Diplomák
Helyszín
Fülöp-szigetek
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Silliman University

AB angol nyelv - ápolja betekintést általános természete nyelv és sajátosságait az angol nyelv tanulmányozása révén a nyelvi elvek és elméletek, valamint a történelmi és ... [+]

AB angol nyelv - Ápolja betekintést általános természete nyelv és sajátosságait az angol nyelv tanulmányozása révén a nyelvi elvek és elméletek, valamint a történelmi és strukturális fejlesztések nyelven, hangsúlyt fektetve a modern angol.

Diákok keres felvételi a AB angol nyelv szakon kell egy ELPT (angol nyelvtudás teszt) pontszám legalább 70 százalékos, és fenntartani egy fokozatú átlagosan legalább 2,5 alapvető kommunikációs és Irodalom 21. és 22. kurzusok, és 3,0 minden fő téma. Érdeklődő diákok is be kell nyújtaniuk egy esszét írt English (Kreatív írás pályázók írják meg esszék Bisaya, filippínó vagy angol).

Ahhoz, hogy az érettségi, mind egyetemi szakok kell benyújtania, és jelenleg a tanszék oktatói egy szakdolgozat nem kevesebb, mint 50 oldal hosszú. Az angol nyelv főbb be kell nyújtaniuk egy értekezés összpontosítva sem tanulmányok tényleges nyelvi helyzetekben, vagy egy elemzést tantervi támogató felhasznált anyagok nyelvoktatás. ... [-]

Fülöp-szigetek Dumaguete
November 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul