Filter
Bölcsészettudományi Alapképzés (BA)
Banglades A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Nézd meg Nyelvek BA Diplomák Bangladesben 2020

A BA (Bölcsészettudományi Alapképzés) egy népszerű graduális diploma, amely számos szakmára felkészíti a hallgatókat.  A BA emellett az olyan továbbtanulási lehetőségekre is felkészíti a hallgatókat, mint a mesterképzés vagy a doktori diploma.

Banglades országok között a régi, de minőségi felsőoktatási rendszer. Az ország 50 állami felsőoktatási létesítmények és több mint 100 magán intézmények. Ez nem csak azt tette lehetővé, hogy a felsőoktatás elérhetővé hanem növelte a minőségi szintet.

A Legjobb Nyelvek Bölcsészettudományi Alapképzések Bangladesben 2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MA
BANyelvek
Egyéb képzési lehetőségek Ázsia

1 Találatok Nyelvek, Banglades

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MA
Canadian University of Bangladesh

A tanfolyamok BA angol program már évek óta kínálnak tartja a lépést a bölcsészettudományi megközelítés; azokat kiegészítve együtt interdiszciplináris választani, és jele ... [+]

A tanfolyamok BA angol program már évek óta kínálnak tartja a lépést a bölcsészettudományi megközelítés; azokat kiegészítve együtt interdiszciplináris választani, és jelentős tanfolyamok. Ez a következő nagy kiadók: Nyelvészet TESOL és irodalom.

Major Nyelvészet és TESOL célja, hogy fejlessze a tanulók szakértelem és a készségek területén az Alkalmazott Nyelvészeti, hogy azok lehetnek karrierépítési nyelvtanár, tanár-oktatók, fordítók, adminisztrátorok, vagy valamilyen más területeken, ahol a tudás a nyelvi kérdések fontos. Major irodalom ismertet hallgatók brit, amerikai és dél-ázsiai angol irodalom (beleértve a lefordított irodalom kiemelkedő irodalmi művek más nyelveken), valamint a kulturális és történelmi. ... [-]

Banglades Dhaka
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul