Filter
Bölcsészettudományi Alapképzés (BA)
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Német Bölcsészettudományi Alapdiplomák Megtekintése Nyugat-Európa 2019/2020

A Bölcsészettudományi Alapdiploma (BA) egy olyan tanulmányi eredmény, melyet egy három-négy éves képzés kurzusainak sikeres elvégzése után kaphatnak meg a hallgatók. A képzés keretein belül tanulható tárgyak skálája igen széles, a művészetektől a bölcsészeten át a természettudományokig terjed.

A német nyelv Németországban, Svájcban, Ausztriában és sok más országban beszél. Számos felsőoktatási program kínál német nyelvű oktatást, lehetővé téve a diákok számára, hogy élesítsék beszélő, olvasó, írásos és hallgató készségüket, miközben megtanulják a német nyelvet és kultúrát is.

Európa a világ egyik 's hét kontinensen, általában ismert, mint a legnyugatibb félsziget Eurázsia. Második legkisebb kontinens, 10180000 (km2), a terület átcsoportosítja 50 országban.

Német Bölcsészettudományi Alapképzések Áttekintése Nyugat-Európa 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
BANémet
Világszerte

1 Találatok Német, Nyugat-Európa

University of Kent, School of European Culture and Languages

Mind kulturális, mind a kereskedelemben, a német rendkívül fontos nyelv. Európán belül, azt beszélik, többen, mint az angol vagy a francia. ... [+]

BA (Hons) német

Mind kulturális, mind a kereskedelemben, a német rendkívül fontos nyelv. Európán belül, azt beszélik, többen, mint az angol vagy a francia. Világszerte ez a harmadik leggyakrabban használt nyelv az interneten (miután angol és japán), és gyakran használják a második nyelv Kelet-Európában, ahol szolgál kommunikációs eszköz az országhatárokat. Folyékonyan német nyelven, együtt a tudás politikai és kulturális fejlődés a német nyelvterületen, nyit karrierlehetőségek sok részén a kontinens. A Kent, mi szakosodott tanítás a nyelv, irodalom és kultúra a német nyelvterületen a mai, valamint a feltárása irodalmi és társadalmi történet.... [-]

Egyesült Királyság Canterbury
Kérj Információt
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul