Filter
Bölcsészettudományi Alapképzés (BA)
Dél-afrikai Köztársaság A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Keress Német BA Diplomák Dél-Afrikában 2019/2020

A Bölcsészettudományi Alapdiplomát (BA) általában egy négy éves főiskolai szintű képzés végeztén kapják a hallgatók. Ez a fajta diploma nagy hangsúlyt fektethet a természettudományokra, a bölcsészetre, de akár a kettő elegyére is. 

A német nyelv tanulmányozása lehet például a nyelvtan, a helyesírás, a szókincs, az olvasási készségek, a beszédmódszerek, a hallgatási stratégiák, az írás gyakorlatok stb. Ez kiváló program azok számára, akik többet szeretnek tanulni Ausztria, Németország és más nemzetek nyelvéről.

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

A Legjobb Német Bölcsészettudományi Alapképzések Dél-Afrikában 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
PhD
BANémet

1 Találatok Német, Dél-afrikai Köztársaság

Diplomák
Helyszín
Dél-afrikai Köztársaság
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
PhD
University of Johannesburg

A kitüntetések vizsgálata négy modulból áll, egyenként három órás, és egy kutatási esszéből áll. A négy modul mindegyike 20 kredit, a kutatási esszé pedig 40 kredit. A ta ... [+]

A kitüntetések vizsgálata négy modulból áll, egyenként három órás, és egy kutatási esszéből áll. A négy modul mindegyike 20 kredit, a kutatási esszé pedig 40 kredit. A tanfolyam két lehetőséget kínál, nevezetesen a német irodalomra összpontosítva egy komponensű német nyelvtanulással, vagy a német nyelvre és a nyelvészetre egy irodalmi elemmel. Három modul kötelező:

Kötelező modulok:

Éves modulok 1. modul: Kutatási esszé egy adott műfajról vagy nyelvi témáról 2. modul: A 20. század második felének német irodalma és a kortárs német irodalom 3. modul: Német szintaxis és morfológia

Választható modulok:

A hallgatók két modult választhatnak a következő listából:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul