Filter
Bölcsészettudományi Alapképzés (BA)
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Német Bölcsészettudományi Alapdiploma Összevetése

Azoknak, akik szeretnék bővíteni karrierlehetőségüket, a német nyelvű Bachelor of Arts kiváló módja annak, hogy megkülönböztessék magukat a többi pályakezdőktől. Az ilyen fokozatot szerzett hallgatók előnyösen értékes erőforrásként kezelhetik azokat a vállalatokat, szervezeteket vagy kormányzati ügynökségeket, amelyek rendszeresen kölcsönhatásban állnak a jelentős német nyelvű népességgel rendelkező országokkal.

Mi a BA német nyelven? Ez egy olyan alapképzés, amely általában három-négy évet vesz igénybe egy teljes idejű hallgató számára, hogy befejezze és biztosítsa a diplomások számára a német nyelv mélyreható megértését. A programtól függően bevezetheti a diákokat a német irodalom és kultúra tanulmányozására is. Az ilyen programok megkövetelhetik a diákoktól, hogy külföldön tanulhassanak Németországban egy ideig, hogy jobban megértsék a nyelvet és a kultúrát.

Németország erős gazdasági hatalom az Európai Unióban és a globális gazdaságban. Az ország tudása, a nyelv és az üzleti tevékenység eszközei rendkívül előnyösek lehetnek mindazok számára, akik nemzetközi karriert folytatnak.

A BA német nyelvű keresésének költsége számos tényezőtől függ. E változékonyság miatt azok, akik ezt a diplomát szeretnék folytatni, közvetlenül kapcsolatba kell lépniük az iskolákkal, hogy érdeklődjenek a tandíjról, a regisztrációs díjakról és egyéb kapcsolódó költségekről.

Sok karrierlehetőség érhető el azok számára, akik német nyelvtudással rendelkeznek. A vállalatok gyakran igénylik a német nyelvű alkalmazottakat, hogy kétnyelvű kommunikációs támogatást nyújtsanak, valamint a lokalizációs erőfeszítéseket. Erős gazdasági jelenlétének köszönhetően a német előadók fontos szerepet töltenek be a különböző kormányzati szerveknek, nemzetközi szervezeteknek és hírforrásoknak is.

Számos iskola kínálja a bachelor of Arts német nyelven, amelyek közül sok lehetővé teszi a diákok pályázhatnak online formájában. Azok számára, akik érdeklődnek ezen oklevél megszerzésétől, a programlistánk áttekintése remek módja annak, hogy megvizsgáljuk, mely iskolák és programok felelnek meg az Ön igényeinek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
BANémet

2 Találatok Német

University of Johannesburg

A kitüntetések vizsgálata négy modulból áll, egyenként három órás, és egy kutatási esszéből áll. A négy modul mindegyike 20 kredit, a kutatási esszé pedig 40 kredit. A ta ... [+]

A kitüntetések vizsgálata négy modulból áll, egyenként három órás, és egy kutatási esszéből áll. A négy modul mindegyike 20 kredit, a kutatási esszé pedig 40 kredit. A tanfolyam két lehetőséget kínál, nevezetesen a német irodalomra összpontosítva egy komponensű német nyelvtanulással, vagy a német nyelvre és a nyelvészetre egy irodalmi elemmel. Három modul kötelező:

Kötelező modulok:

Éves modulok 1. modul: Kutatási esszé egy adott műfajról vagy nyelvi témáról 2. modul: A 20. század második felének német irodalma és a kortárs német irodalom 3. modul: Német szintaxis és morfológia

Választható modulok:

A hallgatók két modult választhatnak a következő listából:... [-]

Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg
Január 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Kent, School of European Culture and Languages

Mind kulturális, mind a kereskedelemben, a német rendkívül fontos nyelv. Európán belül, azt beszélik, többen, mint az angol vagy a francia. ... [+]

BA (Hons) német

Mind kulturális, mind a kereskedelemben, a német rendkívül fontos nyelv. Európán belül, azt beszélik, többen, mint az angol vagy a francia. Világszerte ez a harmadik leggyakrabban használt nyelv az interneten (miután angol és japán), és gyakran használják a második nyelv Kelet-Európában, ahol szolgál kommunikációs eszköz az országhatárokat. Folyékonyan német nyelven, együtt a tudás politikai és kulturális fejlődés a német nyelvterületen, nyit karrierlehetőségek sok részén a kontinens. A Kent, mi szakosodott tanítás a nyelv, irodalom és kultúra a német nyelvterületen a mai, valamint a feltárása irodalmi és társadalmi történet.... [-]

Egyesült Királyság Canterbury
Kérj Információt
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul