$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Mérnöki tervezés Bölcsészettudományi Alapdiploma Összevetése

A Bachelor of Arts fokozatot fontos lépés afelé piacképes egyre inkább versenyképes bérleti arénában. Az ilyen mértékű jellemzően tanulót terület kijelölése a koncentráció vagy fő hangsúly a tanulmány, és esetleg egy kisebb koncentrációban is együtt töltenie egy adott számú óra hitel mag tanfolyamok és választani. A matematikailag és tudományosan hajlik, mérnö… Tovább

A Bachelor of Arts fokozatot fontos lépés afelé piacképes egyre inkább versenyképes bérleti arénában. Az ilyen mértékű jellemzően tanulót terület kijelölése a koncentráció vagy fő hangsúly a tanulmány, és esetleg egy kisebb koncentrációban is együtt töltenie egy adott számú óra hitel mag tanfolyamok és választani.

A matematikailag és tudományosan hajlik, mérnöki lehet ideális a tanulmányi program. Mi a BA Engineering Design? Az ilyen mértékű fejleszti a diákok képességeit használni matematikai számítások és képleteket megoldani valós problémákat érintő tervezés és kivitelezés. A diákok jellemzően hogy tanfolyamok fejlett matematikai, gépészet, valamint a fizikai tudományok. A tanulmányba is tartalmazhat szakmai vagy egyéb gyakorlati tapasztalatok a kapcsolódó iparágakban. Az ilyen mértékű is lehet egy lépés a további egyetemi tanulmányi és kutatási mester és doktori képzésekre.

Diákok, akik folytatni az ilyen mértékű fejleszteni a képességét, hogy javítsa a meglévő tervek, valamint a részvétel az innováció és a találmány gyakorlati problémák megoldására, amelynek középpontjában a nagyobb hatékonyság, a megbízhatóság, a biztonság, és a termékek minősége vagy képletek mérnök. Amellett, hogy hónolás, bővül a matematikai és tudományos érzéket, diplomások az elemzési készség és a képesség, hogy hatékonyan hozzájáruljon együttműködési projekteket.

A beszerzésének költsége ennek mértéke függ az egyedi program választották; képzési költségeit eltérőek az iskolák között. Diákok találják meg a lehetőséget annak érdekében, hogy megtalálják a programot, amely megfelel az igényeiknek és körülmények.

Hallgatókat a Bachelor of Arts in Mérnöki Tervező készülnek a pályára a különböző területeken.Az ilyen mértékű lehet alkalmazni az olyan iparág, amely merít elvei mérnöki, beleértve a légi, autógyártás, bányászat, mezőgazdaság, és az építészet, többek között. Fokú részesülők is jogosultak lehetnek, számos szakma a közszolgáltatások vagy a hadsereg. Azok, akik szerezni BA mérnöki tervezési dönthet úgy, hogy folytatja a hivatás, amelyre személyes szenvedély, mint például alkalmazásával tudásukat és képességeiket, hogy csökkentse az emberi hatást gyakorol a környezetre.

Tekintettel a jelenlegi üteme az emberi népesség növekedése, a növekvő urbanizáció, valamint a technológiai fejlődés, ezen a területen több fontos és izgalmas, mint valaha. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
IED – Istituto Europeo di Design Torino
Turin, Olaszország

A Transportation Designer olyan szakember, aki az elsődleges szállítóeszközök tervezésével foglalkozik, és képes számos különböző jármű, például motorkerékpár, jacht és mobili ... +

A Transportation Designer olyan szakember, aki az elsődleges szállítóeszközök tervezésével foglalkozik, és képes számos különböző jármű, például motorkerékpár, jacht és mobilitási rendszer tervezésére. A Transportation Designer képes összeegyeztetni a stílus, a technika, az aerodinamika, a gyártási megvalósíthatóság és az ergonómia szempontjait. Az ilyen formatervezőnek mélyen meg kell értenie a terméket és a fogyasztó által keresett funkciókat, hogy világos elképzelése legyen a formatervezés és a marketing, az innováció és a kereskedelmi követelmények kapcsolatáról, valamint a társadalmi trendről és a gazdasági háttér, amelyben tevékenykedik. -
BA
Nappali
3 év
Angol
okt. 2022
15 szept. 2022
Campus