$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Mérnöki menedzsment Bölcsészettudományi Alapdiploma Összevetése

A Bachelor of Arts (BA) egy egyetemi diplomát a diákoknak, akik a teljes szükséges tanfolyamokat. Ez rendszerint három-öt év, hogy a hallgató keresni a diplomát. Sok tárgyak jelentős az égisze alatt a BA, beleértve a művészet és a tudomány. Ez a fokozat sem használják előfutára a karrier, vagy egy felsőfokú. Mi a BA Engineering Management? Ez a program egyesíti két kül… Tovább

A Bachelor of Arts (BA) egy egyetemi diplomát a diákoknak, akik a teljes szükséges tanfolyamokat. Ez rendszerint három-öt év, hogy a hallgató keresni a diplomát. Sok tárgyak jelentős az égisze alatt a BA, beleértve a művészet és a tudomány. Ez a fokozat sem használják előfutára a karrier, vagy egy felsőfokú.

Mi a BA Engineering Management? Ez a program egyesíti két különböző tantárgyak egy. Az egyik, a mérnöki a tanulmány a különböző rendszerek, épületek, gépek, és berendezések. A diákok megtanulják, hogyan kell tervezni és fenntartani ezeket a különböző dolgokat szakértelemmel. Irányító köze van megszervezésére és vezetésére egy csapat ember, általában a tevékenysége keretében. A főiskolai szintű mérnöki irányítás ad a diákok a szükséges ismeretek, hogy sikeresen kezelni a csapat mérnökei, valamint a készségeket, hogy az illetékes mérnökök magukat.

Az alkalmassági diplomások segít nekik, hogy sikeres legyen a mérnökök, menedzserek, vagy mindkettő. Ez általában vezet sikeres karrier. A munkaerőpiacon jobb azoknak a diplomát, mert tart a speciális tudásszinttel és hitelességét.

Tandíj különbözik minden egyes intézmény kínál BA Engineering Management. Sok intézmények világszerte kínálnak ilyen mértékű, így a költségek és díjak függ az iskola, amelyet választott.

Sok karrierlehetőségek azok számára, akik végzős főiskolai diplomát mérnöki menedzsment. Sok tovább lesz műszaki menedzserek, akik felügyelik a különböző projektek, kezelheti a személyzet, hozzon létre stratégiák, és fenntartani összetartó csapat. Egyéb diplomások gyakran válnak kutatók vagy fejlesztők. Ezek karrier köze tervezése eredeti termékeket vagy javítása korábbi találmányok. A kutatók és fejlesztők rendkívül értékes szervezetek, hogy kell valaki, aki hozzáértő mérnöki tudás.

Vegyünk egy esélyt, és úgy beiratkozott egy programot, hogy a BA Engineering Management. Azok számára, egy elfoglaltsága, az online lehetőségek is rendelkezésre állnak. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
Pitzer College
Claremont, Amerikai Egyesült Államok

Az ötéves program, amelyet más intézményekkel együtt kínálnak, lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a Pitzer-től menedzsment mérnöki diplomát szerezzenek, a második intézm ... +

Az ötéves program, amelyet más intézményekkel együtt kínálnak, lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a Pitzer-től menedzsment mérnöki diplomát szerezzenek, a második intézménytől pedig mérnöki diplomát szerezzenek. -
BA
Campus