Filter
Bölcsészettudományi Alapképzés (BA)
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Héber Bölcsészettudományi Alapdiploma Összevetése

Miután elvégezte a bölcsészettudományi programot, a tudományok, vagy mindkettő, a hallgatók elnyerték a Bachelor of Arts. Az oklevél három vagy négy évig vehet igénybe, attól függően, hogy az egyetemi intézmény, az ország, ahol a hallgató tanul, valamint a programhoz kapcsolódó szakterületeket.

Mi a BA héber nyelven? Ez a fajta képzési program célja, hogy a diákok erős alapot az izraeli héber; a modern héber irodalom típusainak ismerete; és általános ismerete Izrael történelmi, kulturális és politikai hátteréről. A diákok ismertté válhatnak a nyelvtudás terén, és jobban megértik az interkulturális megértést és tudatosságot. A külföldi tanulmányi év Jeruzsálemben a diákok számára is nagy tapasztalattal járhat az izraeli társadalom számára.

Héber nyelvű BA tanulmánya során a hallgatók számos olyan készséget szerezhetnek, amelyek hasznosak az egész életen át, például a részletekre való figyelmet, a kutatási képességet és az összegyűjtött információkat különböző hiteles forrásokból, valamint kiváló írott és szóbeli kommunikációt. Ezek a tulajdonságok fontosak a karrierhez mind az üzleti, mind az állami szektorban.

A BA héber nyelvű beszerzésének költségei az intézménytől függnek, és a kurzusok elvégzéséhez szükséges idő. Fontos, hogy a diákok olyan iskolát találjanak, amely megfelel a pályaválasztási céloknak és a költségvetésnek.

Számos izgalmas karrierlehetőség nyílik a héber BA szakemberek számára, beleértve a médiamunkahelyeket, az oktatást, a diplomáciai szolgálatot és az idegenforgalmi ágazatot. Például a diákok választhatják, hogy fordítók vagy tolmácsok, nyelvtanulók, utazási írók vagy kulturális tanácsadókká válhatnak. Ugyancsak gyakori, hogy a diákok munkát találjanak Izraelben az érettségi után, és részt vegyenek az önkéntes munkával kapcsolatban.

Az on-line kurzusok ideálisak a nemzetközi diákoknak vagy azoknak, akik rugalmasabb ütemezést igényelnek. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
BAHéber

2 Találatok Héber

SOAS University of London

A SOAS a héber tanulmány a páratlan tudományágak és nyelvek körével kombinálható. A héber kombinált elismerések célja, hogy szilárd alapot teremtsenek az izraeli héber ny ... [+]

Jelenléti mód: Teljes munkaidőben A SOAS a héber tanulmány a páratlan tudományágak és nyelvek körével kombinálható. A héber kombinált elismerések célja, hogy szilárd alapot teremtsenek az izraeli héber nyelven, és megismerjék a modern héber irodalom főbb típusait, egy második tantárgy kombinációjával. A modern héber nyelv és irodalom intenzív tanulmányozása a héber kombinált kitüntetések kötelező eleme.

A hallgatóknak általában a program harmadik évét a Jeruzsálemi Héber Egyetemen lévő Rothberg Nemzetközi Iskolában vagy azzal egyenértékű programban kell tölteniük.

Kombinálható a következőkkel:

Arab, QTX6 BA / HEAKözgazdaságtan, LQ14 BA / HEECFrancia*Előzmények, QV41 BA / HHEMűvészettörténet / Régészet, QV43 BA / HebHAANemzetközi kapcsolatok, LQ42 BA / IRHebTörvény, MQ14 BA / LWHENyelvészet, QQ14 BA / HELGZene, QW43 BA / MSHEPolitika, LQ24 BA / POLHESzociális Antropológia, LQ64 BA / SAHEVallástudomány, QV46 BA / SRHE... [-]
Egyesült Királyság London
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
SOAS University of London

A fokozat célja, hogy a diákok egy szilárd alapokat izraeli héber, ismerete a fő típusa a modern héber irodalom és a széles körű ismeretekkel a történelmi, politikai, val ... [+]

BA héber és izraeli tanulmányok

Program kód: QTY6 BA / HElsrSt

Időtartam: 4 év

Belépési követelmények

BTEC: DDM Hozzáférés a HE: Minimum 30 Level 3 kredit megkülönböztetése Skót Highers: AAABB Skót fejlettek: AAB Ír LC: 340 pont 5 magasabb szintű tantárgyból C1 vagy annál magasabb fokozatban Speciális elhelyezés: 4 4 5 (két félév - UCAS A csoport) és US HSGD a GPA 3.0-mal Euro Bacc: 80% Francia Bacc: 14/20 Német Abitur: 2.0 Olaszország DES: 80/100 Ausztria Mat: 2.0 Lengyel mat: Összesen 75%, beleértve 3 kiterjesztett tantárgyat

Minimális belépési követelmények: A SOAS nyelvét ab initio tanítja, és a modern héber ismerete nem szükséges... [-]

Egyesült Királyság London Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul