close

Szűrők

Lásd a találatokat

Héber Bölcsészettudományi Alapdiploma Összevetése

Miután elvégezte a bölcsészettudományi programot, a tudományok, vagy mindkettő, a hallgatók elnyerték a Bachelor of Arts. Az oklevél három vagy négy évig vehet igénybe, attól függően, hogy az egyetemi intézmény, az ország, ahol a hallgató tanul, valamint a programhoz kapcsolódó szakterületeket. Mi a BA héber nyelven? Ez a fajta képzési program célja, hogy a diákok er… Tovább

Miután elvégezte a bölcsészettudományi programot, a tudományok, vagy mindkettő, a hallgatók elnyerték a Bachelor of Arts. Az oklevél három vagy négy évig vehet igénybe, attól függően, hogy az egyetemi intézmény, az ország, ahol a hallgató tanul, valamint a programhoz kapcsolódó szakterületeket.

Mi a BA héber nyelven? Ez a fajta képzési program célja, hogy a diákok erős alapot az izraeli héber; a modern héber irodalom típusainak ismerete; és általános ismerete Izrael történelmi, kulturális és politikai hátteréről. A diákok ismertté válhatnak a nyelvtudás terén, és jobban megértik az interkulturális megértést és tudatosságot. A külföldi tanulmányi év Jeruzsálemben a diákok számára is nagy tapasztalattal járhat az izraeli társadalom számára.

Héber nyelvű BA tanulmánya során a hallgatók számos olyan készséget szerezhetnek, amelyek hasznosak az egész életen át, például a részletekre való figyelmet, a kutatási képességet és az összegyűjtött információkat különböző hiteles forrásokból, valamint kiváló írott és szóbeli kommunikációt. Ezek a tulajdonságok fontosak a karrierhez mind az üzleti, mind az állami szektorban.

A BA héber nyelvű beszerzésének költségei az intézménytől függnek, és a kurzusok elvégzéséhez szükséges idő. Fontos, hogy a diákok olyan iskolát találjanak, amely megfelel a pályaválasztási céloknak és a költségvetésnek.

Számos izgalmas karrierlehetőség nyílik a héber BA szakemberek számára, beleértve a médiamunkahelyeket, az oktatást, a diplomáciai szolgálatot és az idegenforgalmi ágazatot. Például a diákok választhatják, hogy fordítók vagy tolmácsok, nyelvtanulók, utazási írók vagy kulturális tanácsadókká válhatnak. Ugyancsak gyakori, hogy a diákok munkát találjanak Izraelben az érettségi után, és részt vegyenek az önkéntes munkával kapcsolatban.

Az on-line kurzusok ideálisak a nemzetközi diákoknak vagy azoknak, akik rugalmasabb ütemezést igényelnek. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
SOAS University of London
London, Egyesült Királyság

A SOAS a héber tanulmány a páratlan tudományágak és nyelvek körével kombinálható. A héber kombinált elismerések célja, hogy szilárd alapot teremtsenek az izraeli héber nyelven ... +

A SOAS a héber tanulmány a páratlan tudományágak és nyelvek körével kombinálható. A héber kombinált elismerések célja, hogy szilárd alapot teremtsenek az izraeli héber nyelven, és megismerjék a modern héber irodalom főbb típusait, egy második tantárgy kombinációjával. A modern héber nyelv és irodalom intenzív tanulmányozása a héber kombinált kitüntetések kötelező eleme. -
BA
Nappali
4 év
Angol
28 szept. 2020
30 jún. 2020
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba