$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Gyártás Bölcsészettudományi Alapdiploma Összevetése

Megszerezte a Bachelor of Arts fokozatot van valami, hogy sok középiskolai végzettséggel alig várják, hogy elkezdjük. Ez a program gyakran vesz négy év alatt fejezik be, de terjedhet három-öt év. A diplomához végén természetesen a munka gyakran megnyitja kapuit az kielégítő karrierbe, és az első állomása az utat, hogy a mester vagy doktori fokozatot szerzett. Készültök,… Tovább

Megszerezte a Bachelor of Arts fokozatot van valami, hogy sok középiskolai végzettséggel alig várják, hogy elkezdjük. Ez a program gyakran vesz négy év alatt fejezik be, de terjedhet három-öt év. A diplomához végén természetesen a munka gyakran megnyitja kapuit az kielégítő karrierbe, és az első állomása az utat, hogy a mester vagy doktori fokozatot szerzett.

Készültök, adja főiskolai vagy hasonló felsőoktatási intézmény, akkor kérheti, "Mi a BA Manufacturing?" Ez a program magában foglalja számos technológiai területen, hogy köze van a gyártási folyamat. Tanfolyamok fedezheti mérnöki kommunikáció, az informatikai készségek, a gyártási folyamatok, a matematika, a kereskedelmi tudatosság, és a termék design. Az egyes témák osztályok változhat, attól függően, hogy a tervezett hangsúly a kurzus.

Van számos előnye, hogy megszerezte a BA Manufacturing.Ez a program az számos különböző készségek a diákok használhatják a mindennapi életükben, mint a jobb matematikai képességek, kommunikáció, csapatmunka készségeket, és szervezése idő és projektek. Az elkészült program rendszerint a hallgatók azzal a képességgel, hogy bekerüljenek egy erős munkaerő bő teret a haladás.

Az ára beiratkozott egy egyetemi gyártási program változik egyik intézményből a másikba. A hossza a program és a helyét az iskola, mind befolyásolhatják a végső költség. A leendő hallgatók kaphatnak pontos díjszabási tájékoztatást a kapcsolatot a felvételi iroda az általuk kiválasztott iskolák.

Pályakezdő program általában tanult ismeretek és fejlett készségek szükségesek a versenyt a munkaerőpiacon globális szinten. Lehet dolgozni, mint a technológiai szakértők, értékesítő mérnök, vagy új termék fejlesztők. Pozíciókat meg lehet találni a termék design, ipari formatervezés és a műszaki technológia.Az emberek életét szerte a világon érint és néha támaszkodnak elvégzett munkáról szakemberek ezen a területen, így a munkahelyek állnak.

Sok különböző lehetőség áll rendelkezésre azok számára, akik abban reménykednek, hogy beiratkozik egy gyártási programot. Ha készen áll az induláshoz, keresni a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
Lone Star College
Cypress, Amerikai Egyesült Államok

A Bachelor of Applied Science in Energy, Manufacturing and Trades Management (BAS-EMTM) az alkalmazott tudomány munkatársai számára készült, akik elősegítik szakmai képesítésü ... +

A Bachelor of Applied Science in Energy, Manufacturing and Trades Management (BAS-EMTM) az alkalmazott tudomány munkatársai számára készült, akik elősegítik szakmai képesítésüket. -
BA
Angol
Campus