$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Európai Jog Bölcsészettudományi Alapdiploma Összevetése

A Bachelor of Arts (BA) általában magában nyolc félév nappali tagozatos képzés. A széles választéka tanfolyamok a bölcsészettudományok általában egyensúlyban maggal ellátott tanfolyam egy kiválasztott fő vagy terület a koncentráció. Mi a BA European Law? Az ilyen mértékű jól illeszkedik a diákok, akik a vágy, hogy vegyenek részt a tanulmány az európai nemzetközi j… Tovább

A Bachelor of Arts (BA) általában magában nyolc félév nappali tagozatos képzés. A széles választéka tanfolyamok a bölcsészettudományok általában egyensúlyban maggal ellátott tanfolyam egy kiválasztott fő vagy terület a koncentráció.

Mi a BA European Law? Az ilyen mértékű jól illeszkedik a diákok, akik a vágy, hogy vegyenek részt a tanulmány az európai nemzetközi jogi kérdéseket. A tanulmányi program általában magában foglalja a kurzusok a nemzetközi jogalkotás, politikai kérdések és elemzés, valamint a kölcsönhatások nemzetközi jogi rendszerek. A diákok általában részt elemzése politikák, a jogi szövegek, valamint esettanulmányokat. Ők is hozhat tanfolyam nemzetközi üzleti, politikai, vagy gazdasági, valamint részt vesznek szakmai, vagy külföldi tanulmányokat.

Ez a program elősegíti a résztvevők képességeit, hogy kritikusan elemezni a nemzetközi politikai és jogi kérdésekben.A diákok is egyre ügyesebben területén az írás és kutatása, valamint a bemutató és a fejlődő erős kommunikációs készség, mint vesznek részt a kritikus vizsgálatot kérdések a nemzetközi érdeklődés. A fejlesztés ezen képességek vezethet, nagyobb piacképességét a legkülönbözőbb területeken és szélesítse diplomások "karrierlehetőséget és jövedelemszerzési lehetőségek.

Annak érdekében, hogy meghatározzák a költségek folytat BA European Law, leendő diákok találják meg a különböző programok, mint a tandíj is sokat változhat egy iskolát és országból a másikba. Figyelembe online kurzusok lehet az egyik módja a költségek csökkentése.

Ahogy Európa egyre inkább jogilag és gazdaságilag integrált, és a gazdasági folyamatok általában egyre globális, az ilyen mértékű különösen fontos a mai világban. Pályakezdő lehet előállítani, hogy belépjen kapcsolódó területeken a nemzetközi politikában, a gazdaságban, vagy alkotmányos vagy büntetőjogi.Egyéb lehetőségek közé pályára a területeken a humanitárius és környezetvédelmi érdek, illetve kapcsolódó munkahelyek politikai elemzés, a tulajdonjog, az etika, vagy üzleti választottbírósági, többek között.

Ha van egy szenvedélye európai nemzetközi kérdésekben, az ilyen mértékű lehet a megfelelő választás az Ön számára. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Brussels School of Governance (BSoG)
Brüsszel, Belgium

A brüsszeli kormányzóiskola nemzetközi és európai jogi diplomája biztosítja a joggal kapcsolatos nemzetközi karrierhez szükséges ismereteket, készségeket és alapokat. Ez a pro ... +

A brüsszeli kormányzóiskola nemzetközi és európai jogi diplomája biztosítja a joggal kapcsolatos nemzetközi karrierhez szükséges ismereteket, készségeket és alapokat. Ez a program ideális azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a nemzetközi és az európai jogi kérdések iránt. A hallgatók megismerik a jogi elméleteket és folyamatokat annak érdekében, hogy jogi és politikai elemzéseket végezzenek. A tanterv lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megismerjék a világ jogrendszereit és kölcsönhatásukat, valamint a nemzetközi rendszert, az európai integrációs folyamatot, valamint az európai és a nemzetközi jogalkotást. -
BA
Nappali
3 év
Angol
16 jan. 2023
30 okt. 2022
Campus